Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szabb-nak idén nincs szerencséje…

…de a következő fontos versenyeken reméljük vége a rossz sorozatnak

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Borsay Szabolcsot és “Fekete Macskáját” nem üldözi idén a szerencse: például a kunmadarasi nyitófutamra nem készült el Szabb motorja, a második fordulón pedig váltóhiba hátráltatta, ahogy a mostani kiskunlacházi versenyen is. Borsay bízik benne, hogy a kunmadarasi zárófutamra minden összeáll, de előtte még egy fontos és megtisztelő meghívásnak kell eleget tennie: indul híres a NitrOlympx-en is!

Az elmúlt hétvégén volt a következő versenyünk a Magyar Dragbike bajnokságában Kiskunlacházán, ezért múlt héten kimentem Olaszországba, hogy elhozzam a Suzuki versenymotorom. A “Black Cat-en” több dolgot is javítotottak, illetve kicseréltek, miután az utolsó versenyen egy elektromos probláma megakadályozta a váltást. Pénteken a műhelyemben még kipróbáltuk és minden működött…

Sajnos azonban szombaton a pályán a melegítést követően lepróbáltuk a váltót és az az első sebességi fokozatban maradt, amit a helyszínen nem tudtunk orvosolni. Valószínűleg mechanikus probléma lehet, amihez szét kell szedni a blokkot. Most 20 nap áll rendelkezésemre, hogy tökéletes állapotba hozzuk a motort a 25. NitrOlympx verseny előtt, ahol én vagyok az egyetlen magyar, aki meghívást kapott a Pro Eleminator osztályba – a 8 meghívott versenyző közé! Sajnos egyelőre az egész idei évem elég rosszul alakul, de én még mindig bízom benne, hogy végül sikerül egy jó eredményt elérnem a jubileumi NitrOlympx-n  – és egy hétre rá Kunmadarason megdönteni a magyar rekordot!


Szabit Suzukija eddig cserben hagyta – hamarosan javíthat


Kiskunlacházi csendélet – a következő verseny talán Szabb sikereitől lesz hangos…

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending