Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Szabályosan szabadon – Csajok a motoron

A 7. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából tegnap felvonulást szervezett a Csajokamotoron.hu. A rendezvény sikeres volt, több mint hatvan hölgy motoros gyűlt össze

Published

on

csam felvonulas
jgpr
RST AIRBAG

Ennél is többen csatlakoztak országszerte, vagyis motorral mentek iskolába, munkába, intézték teendőiket. A Csajokamotoron.hu (CSAM) közösségi és hírportál csapata és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság május 3-án közös ingyenes vezetéstechnikai képzést tartott nők számára, majd motoros rendőrök biztosításával együtt motoroztak át a IV. kerületbe, ahonnan a Csajokamotoron.hu által negyedik alkalommal megszervezett motoros felvonulás indult „Szabályosan szabadon – Csajok a motoron” címmel.

Wéber Anikó szervező hangsúlyozta, hogy egyre több nő közlekedik motorkerékpárral, ezért motoros felvonulásukkal a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára hívják fel a közlekedésben résztvevők figyelmét.

Most adták át a Csajokamotoron.hu 2013-as Jótékonysági Motoros Naptárának bevételét is, amit vakvezető kutyák képzésére ajánlottak fel.

Fontosnak tartjuk, hogy minél több látássérült ember közlekedhessen biztonságosan, vakvezető kutya segítségével” – mondta el Wéber Anikó. Az adományt a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola képviseletében Varga Nóra vette át vakvezető kutyájával, Danival az oldalán. Ezt követően a Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere útvonalon haladtak a motorosok.

A jótékonysági naptár bevételét minden évben jótékony célra ajánlják fel a csajok – ezúttal vakvezető kutyák képzésére

A Nemzetközi Női Motoros Napot 2008 óta hivatalosan május első péntekén ünnepeljük. Korábban csak Kanadában és az USA-ban vonultak az utcára motorjaikkal és robogóikkal a hölgyek ezen a napon. A Csajokamotoron.hu 2008-ban csatlakozott saját szervezésben annak érdekében, hogy népszerűsítse a női motorozást.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending