Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Szabályosan szabadon – Csajok a motoron

A 7. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából tegnap felvonulást szervezett a Csajokamotoron.hu. A rendezvény sikeres volt, több mint hatvan hölgy motoros gyűlt össze

Közzétéve

ekkor

csam felvonulas
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ennél is többen csatlakoztak országszerte, vagyis motorral mentek iskolába, munkába, intézték teendőiket. A Csajokamotoron.hu (CSAM) közösségi és hírportál csapata és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság május 3-án közös ingyenes vezetéstechnikai képzést tartott nők számára, majd motoros rendőrök biztosításával együtt motoroztak át a IV. kerületbe, ahonnan a Csajokamotoron.hu által negyedik alkalommal megszervezett motoros felvonulás indult „Szabályosan szabadon – Csajok a motoron” címmel.

Wéber Anikó szervező hangsúlyozta, hogy egyre több nő közlekedik motorkerékpárral, ezért motoros felvonulásukkal a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára hívják fel a közlekedésben résztvevők figyelmét.

Most adták át a Csajokamotoron.hu 2013-as Jótékonysági Motoros Naptárának bevételét is, amit vakvezető kutyák képzésére ajánlottak fel.

Fontosnak tartjuk, hogy minél több látássérült ember közlekedhessen biztonságosan, vakvezető kutya segítségével” – mondta el Wéber Anikó. Az adományt a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola képviseletében Varga Nóra vette át vakvezető kutyájával, Danival az oldalán. Ezt követően a Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere útvonalon haladtak a motorosok.

A jótékonysági naptár bevételét minden évben jótékony célra ajánlják fel a csajok – ezúttal vakvezető kutyák képzésére

A Nemzetközi Női Motoros Napot 2008 óta hivatalosan május első péntekén ünnepeljük. Korábban csak Kanadában és az USA-ban vonultak az utcára motorjaikkal és robogóikkal a hölgyek ezen a napon. A Csajokamotoron.hu 2008-ban csatlakozott saját szervezésben annak érdekében, hogy népszerűsítse a női motorozást.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending