Csatlakozz hozzánk

Akciók

SW-Motech GPS tartó

Van GPS-ed, de nem motoros? Semmi gond, szerezz be egy tartót és két keréken is tudod majd használni

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Van GPS-ed, de nem motoros? Semmi gond, szerezz be egy tartót és két keréken is tudod majd használni

Ma már nem nagy szám, ha valakinek van GPS-e, kezd ez is olyan eszközzé válni, mint például annó a távirányító. Az elején még a csodájára jártunk a vendégségben, ha nem kellett felállni a fotelből, hogy csatornát váltsunk a TV-ben, ma meg… akár a telefonunkkal irányíthatjuk a számítógépünket. Sőt jobbat mondok, az is kezd hétköznapivá válni, hogy a mobilunk navigál el minket A-ból B-be.

Nincs is ezzel baj, jó dolog a navigáció, csak általában az a bibi, hogy motoron nem tudjuk használni őket. Nincs hova tenni és szabad levegő sem tesz neki túl jót. Persze létezik specifikusan motoros GPS is, de miért vennénk olyat, ha már van egy autós, vagy van egy PDA-nk. A megoldást az újpesti Suzuki Hollósban forgalmazott SW-Motech szolgáltatja, ugyanis konzolt és tartót is kínál a motorosoknak. A német gyártó a jelenleg gyártott utcai motorok 95%-ra készít valamilyen formátumban GPS tartó rendszereket. Részben a motorra gyártott készülékeket, nagyobb részt viszont az autóba ajánlott (nem csepp- és porálló kivitelű) kütyük rögzítését és védelmét dolgozta ki.

3 méretben gyártanak GPS tokot, ami teljesen megvédi a készüléket környezeti behatásoktól. Sőt, egyben tölteni is lehet őket, ugyanis van egy speciális bemeneti nyílás az elektronikának. Ráadásul a GPS tartókat ki lehet egészíteni egy szivargyújtó aljzattal is. A tartók ára 9.800 és 17.000 Ft között változnak, nyílván típustól függően. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudtok.

H-P Motor Kft.
cím: 1045. Budapest, Pozsonyi u. 17.
tel.: 061/ 231 – 0040
mobil: 0630/ 453 – 0446
e-mail: gaben@suzukihollosujpest.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending