Connect with us

Akciók

Suzuki V-Strom1000 Adventure akció

A Magyar Suzuki egy túrázásra alaposan felkészített DL1000 modellváltozatot is csatasorba állított – méghozzá meglehetősen jutányos áron

Published

on

suzuki v-strom1000 adventure akcio 2014
Sportster
RST AIRBAG

A V-Strom1000 ABS “Adventure” csomagjába szinte minden belefért, amire az ember “szívesen” befizet még az alapmodell megvásárlása után. A túraenduró használhatóságát és praktikumát erősíti a bukócső, a kézvédő, a markolatfűtés, a ködlámpa, a középsztender, a markolatfűtés, illetve az oldaldoboz szett. A DL Adventure így tokkal-vonóval, “alapáron” 3,958 millió forintba kerül, amely az extrák 710 ezer forintos összértékét tekintve 450 ezer forintos kedvezményt jelent (lásd az alábbi plakátot).

Az akció ráadásul nem merül ki az árelőnyben, hiszen a V-Strom1000-esre is vonatkozik a kiterjesztett Suzuki hitelakció, melynek keretein belül 2,5%-os THM keretein belül vihetjük haza, immáron a márka összes rendszámos modelljét. A DL1000 alapmodell egyébként 3.698.000 forintba kerül, ennek fényében egyértelműen jutányosnak mondható a jól felszerelt modellváltozat felára. Aki pedig kételkedne a “túraenduró” megnevezés létjogosultságában, nézze meg EZT a – hazai gyártású – filmet! Végezetül ne feledkezzünk meg az egyéb modellek szezon végi (akciós) árairól sem, lásd lentebb.


– további info a Suzuki oldalán és a márkakereskedőknél

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending