Connect with us
Suzuki

Hírek

Suzuki: új GSX-R1000, új SV650

Milánóban bemutatták az új ezres GSX-R-t koncepcióként, és a szintén nagy visszatérő SV650-es népmotor legújabb változatát (videóval)

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Félreértés ne essék, a “koncepció” a Suzuki esetében csupán annyit jelent, hogy nem 2016-os, hanem L7-es modellként aposztrofálták az új GSX-R1000-est. Ami pedig annyit tesz, hogy várhatóan 2016 második felében indul a forgalmazása – ugyanis a motor szemmel láthatóan teljesen szériaérett állapotban (készen) van.


Hamamatsu felvette a kesztyűt, is minden olyant belepakolt az új Ezredesbe, ami nélkül tulajdonképpen már eladhatatlan lenne: kapott kipörgésgátlót, gyorsváltót, rajtelektronikát és változó szelepvezérlést is. Valamint olyan külső gáztartályos – versenysportos – első villát, amilyen az új ZX-10R-en is van. A teljesítménye a pletykák szerint 200 lóerő felett lesz.

A Suzuki standján kellemes meglepetésként szolgált a régi-új SV650: súlyos tömegek kedvencét dolgozták át és hozzák forgalomba újra. Az új SV már első ránézésre az ismerős értékeket szállítja 2016-ra: klasszikus dizájn (ritka már a kerek lámpa), könnyű kezelhetőség (például még alacsonyabb ülés) és V2-es blokk (ami erősebb lett).


Az alaposan átdolgozott blokkja 77 lóerőt szállít, a vázát pedig a kevésbé sikeres Gladiusból fejlesztették tovább. Az új SV nyomatékosabb és könnyebb is lett, az opcionális ABS-szel 197 kilót nyom szárazon. Egyelőre csak naked változatban lesz kapható, de ha sikere eléri az elődmodell népszerűségének a töredékét is, valószínűleg nem kell sokat várni egy félidomos S-verzióra…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending