Connect with us
Suzuki

Hírek

Suzuki tesztnap szombaton

Ha van kiszemelted a Suzuki kínálatából, menj el szombaton a Hollós tesztnapjára, és próbáld ki

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ha van kiszemelted a Suzuki kínálatából, menj el szombaton a Hollós tesztnapjára, és próbáld ki

Van az úgy, hogy mikor az ember először motorvásárlásra adja a fejét, a döntést követően gyorsan kinéz 3-4 típust, mert tapasztalatok híján nem tudja eldönteni, melyik is fekszik neki igazán. A tanácsok meg csak szállnak balról, meg jobbról, a barátok ezt mondják, a motoros ismerősök azt, az értékesítők márkánként meg megint mást. Tudom hogy így megy, nem egyszer találkoztam ilyennel, sőt én is már sokszor szakértettem a témát illetően.

A legjobb persze az, ha a kedves vevőjelölt ki tudja próbálni a leendő kedvencet, amire valljuk be nem mindig van lehetőség, sőt mondhatni ritkán. Épp ezért ajánlanám mindenki figyelmébe a Suzuki Hollós minden évben megrendezett tesztnapját, ahol szinte az összes modell tesztelhető. Természetesen olyanok is menjenek bátran, akiknek már van motor, csak kíváncsiak az új modellekre, péládul a Gladius-ra, vagy az ezres GSX-R-re.

A tesztnap, mely idén egyébként egyben a Suzuki legnagyobb szabású rendezvénye, május 16-án, azaz ezen a héten szombaton kerül megrendezésre természetesen a Suzuki Hollós-nál, a Campona mellett. Az új motorok tesztvezetése mellett rengeteg színes program is várja a kilátogatókat, például bringás bemutató, triál és freestyle bemutató illetve streetfighter show. A VIP-sátorban pedig több, a Hollós által támogatott olimpiai és világbajnok élsportolóval futhattok össze.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending