Connect with us
Suzuki

Blog

Suzuki teszt a Man-szigeten

A héten tartják a Suzuki GSX-S 1000 F bemutatóját, méghozzá nem is akárhol. A világ leghíresebb utcai motorversenyének színhelyén, a Man-szigeten

Published

on

suzuki gsx s 1000 f
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Életem első sajtó útja előtt állok. Szóval izgulok mint tini lány a Wellhello koncert előtt de megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle és beavatni benneteket egy ilyen út legkisebb részleteibe is.

A motor:

Nem rég került bemutatásra a GSX-S 1000, a Suzuki csúcs naked-je. Nem féltek visszanyúlni a jól bevált módszerekhez, hisz a K5-ös GSX-R 1000, egyébként remek blokkja került beépítésre, kisebb-nagyobb átalakításokkal. Az F változat ennek a modellnek az idomos változata. A többit majd a tesztben.

A helyszín:

Nem hiszem, hogy lenne olyan olvasónk, akinek idegenül hat a Man sziget neve. Pár hete ért csak véget az év egyik legnagyobb motoros rendezvénye, a Man TT. Ha létezik helyszín, ami rajta van a motoros bakancslistámon, akkor az a Nürburgring és a Man sziget. Az újságírói csapatok pedig ugyanazt az útvonalat fogják használni, melyet a versenyzőknek is kijelöltek. Persze mi negyed annyival fogunk menni de akkor is az az érzésem lesz, hogy én vagyok Michael Dunlop.A felszerelés:

Nyilvánvalóan kötelező a teljes zárt, protektoros motoros ruházat, csizma, kesztyű, sisak. Nekem viszont tegnap érkezett meg az új sisakom. A tesztmotor.hu nagy sisaktesztjén bár a pontozásban végül leszorult a második helyre, nálam toronymagasan a legjobb sisaknak számító, Icon Airframe fogja védeni értékes gondolatokkal és millió dolláros ötletekkel zsúfolt agyamat. A sisak egyébként kapni fog egy egyedi fényezést és matricázást, melynek módjáról szintén fog cikk készülni.

Kövessétek hát figyelemmel a tesztmotor.hu oldalát

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending