Csatlakozz hozzánk

Hírek

Suzuki: tanulj a Legnagyobbtól!

Ha új RM vagy RM-Z krosszgépet vásárolsz, elvileg lehet erre esélyed…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Suzuki amerikai képviselete lehetőséget biztosít suzukis amatőr motocross versenyzők számára, hogy részt vegyenek az első “Suzuki Camp Carmichael” edzőtáborban. Ez egy különleges motoros képzési program, amelyet a legendás motocross és supercross versenyző, Ricky Carmichael indít saját tréningközpontjában, a Florida állambeli Tallahassee-ben.

„Nagy öröm számomra a Suzukival való együttműködés, és hogy így lehetőségem van egy olyan remeknek ígérkező programot összehozni, mint a Suzuki Camp Carmichael. A Suzuki RM és RM-Z modelljei a legjobbak a piacon, a tábor pedig kitűnő alkalom lesz a különböző korú motorosok számára, hogy a pályámon versenyezzenek, jól érezzék magukat, „lehetőség-dollárokat” szerezzenek és fejlesszék tudásukat – nyilatkozta Carmichael.

Az ASMC (American Suzuki Motor Corporation) amatőrverseny-támogatási igazgatója, Pat Alexander pedig így nyilatkozott: „A Suzuki is nagy örömmel és izgalommal várja a Suzuki Camp Carmichaelt. Vállalatunk hosszú évek óta különleges kapcsolatban van Ricky Carmichaellel, aki kétségkívül minden idők legnagyobb versenyzője. A általunk támogatott supercross és motocross csapatok rengeteget köszönhetnek Carmichael tehetségének és tanításának. Most nagy örömmel osztjuk meg mindezt amatőr versenyzőinkkel. Reméljük, a Suzuki Camp Carmichael különösen értékes élmény lesz néhány fiatal motoros számára, akik kiérdemlik, hogy Ricky személyesen foglalkozzon velük”

Aki szeretné megkapni az említett lehetőséget, vásárolnia kell egy új RM vagy RM-Z crossmotort, majd ezen a webcímen be kell neveznie a 2012-es Suzuki “Motocross Lehetőség Programba” (Motocross Contingency Program), és azután részt vehet a versenyeken. Minden ún. “lehetőség-dollár”, amit megszereznek, egyben pontot jelent a táborban való részvételért folyó vetélkedésben. A versenyidény végén a huszonnégy legmagasabb pontszámot elért motoros  – tizenkettő a 85 köbcentis és tizenkettő a 250/450-es osztályban – elnyeri a Suzuki Camp Carmichaelen való részvétel jogát, ahol Carmichael személyesen oktatja majd őket. Az idény során a versenyzők ezen az oldalon és a Facebook Suzuki scoopján követhetik nyomon lehetőség-dollárjaik, illetve edzőtábor-pontjaik alakulását.


Carmichael beceneve, a „GOAT” (a Kecske) a “Greatest of All Time”, vagyis a Minden Idők Legnagyobbja kezdőbetűiből áll össze
Ricky Carmichael

Ricky Carmichael összesen 102 American Motorcycle Association (AMA) országos versenyt és 48 AMA Supercross versenyt nyert – 1997 és 2007 között megszerzett 150 jelentősebb győzelme rekordnak számít. A „GOAT” tíz AMA Motocross Bajnoki Kupát és öt AMA Supercross-trófeát vihetett haza a floridai Tallahassee-beli otthonába, és a pályafutása alatt megszerzett 15 bajnoki cím szintén egyedülálló. Miután a motocrosstól visszavonult, az autóversenyzésben is megmérette magát, és 2009-ben a NASCAR Camping World Truck sorozatban elnyerte a legnépszerűbb versenyző címet.

Carmichael ma a televízió közvetítőállásainak rendszeres vendége, ahol társkommentátorként hallhatjuk a CBS és a Speed Channel Supercross közvetítéseiben. A motocross történelem Carmichaelt a Goat (Kecske) néven jegyzi.

Forrás: Suzuki

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending