Csatlakozz hozzánk

Hírek

Suzuki Harmati szalonnyitó és tesztnap

Kipróbálható motorok: GSX-S1000, GSX-S1000F, GSX-R1000, V-Strom 650XT, V-Strom 1000, GSR750, Burgman 650 Executive, Burgman 200, Address110 és Inazuma 250F

Közzétéve

ekkor

nap videoja - szeptember 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Most szombaton (09.12.) ünnepélyes keretek között várnak minden érdeklődőt a Suzuki új szalonjának hivatalos megnyitóján, a Harmati márkakereskedésben. Az új szalon az agglomerációban, az M1-es autópálya 14. kilométerkövénél lévő lejáratánál, Törökbálinton található, a Tó utca 2. szám alatt. Rengeteg program, evés-ivás és tesztmotorozás vár mindenkit – utóbbi már 10 órától megkezdődik.

A hivatalos megnyitón 10:30-tól pedig tiszteletét teszi a Suzuki gyár vezérigazgató-helyettese és Törökbálint polgármestere, akikkel a Harmati csapata közösen adja át az új Suzuki szalont. Azt követően az erre a rendezvényre egyedien komponált művet hallgathatunk meg motorok segítségével, amit egy állófogadás zár majd.

Cím: Suzuki Harmati szalon – 2045 Törökbálint, Tó u. 2.

A rendezvényen lehetőségük van a Suzuki motorosoknak, hogy bejelentkezzenek és időpontot kérjenek egy ingyenes, teljes motorkerékpár átvizsgálásra. A bevezetőben felsorolt tesztmotorokat előzetes regisztráció esetén lehet kipróbálni; a próbakörök szervezett csoportokban zajlanak, kb. 15 perces útvonalon (érvényes jogosítvány szükséges).

A részvétel ingyenes, az étel, ital és a motorozás is. A résztvevőknek egy kis ajándékkal is kedveskednek – mindenkit szeretettel várnak!

Időpont: nyitóünnepség 10:30-tól, majd tesztmotorozás egészen estig, kifulladásig

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending