Csatlakozz hozzánk

Blog

Suzuki GSXR 1000 K9 – teszt a Hungaroringen

Ma kint a volt Ringen az összes motoros újságíró és mind az új K9-es Suzuki GSXR1000-est tesztelte.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ma kint a volt Ringen az összes motoros újságíró és mind az új K9-es Suzuki GSXR1000-est tesztelte.

Fotó: Magyar Krisztián, tesztmotor.hu

Miért is írom ezt? Hát azért, mert most volt az első alkalom, hogy mehettünk az újdonsággal. Jó régen vártuk már ezt a pillanatot, mivel a válság miatt nem rendeztek hivatalos sajtóbemutatót az új Gixernek és még ráadásul későn is jött meg az első szállítmány. A múlt héten érkeztek meg az első darabok, és ma már itt voltak a pályán Pirelli pályagumikkal felszerelve, arra várva, hogy mutassuk be nektek.


Ez a szép látvány várt ma minket a boxutcában

Nem szeretném lelőni a poént, hogy milyen a motor, de nemsokára olvashatjátok a tesztet róla és kisfilm is készül. Annyit azért elárulok, hogy Szabó Henrikkel (Superbike Magazin) kergettük egymást a mai nap folyamán. Hivatalos időinformációnk nincs a tesztről, de a boxból mértek 2.02-es köröket, miközben hatalmas forgalom volt a pályán.


HH Taylor menekül…

A Gladiusból is volt két darab, amit szintén ki tudtunk próbálni. Ezt sem írom még le, hogy milyen, mert mindössze pár kört tudtam menni vele a pályán, ami bevallom őszintén nagyon kevés arra, hogy véleményt alkossak róla, főleg úgy, hogy ez a motor nem ide való, hanem az utcára.

Erről is készül nemsokára teszt. Talán már a jövő héten elhozhatjuk a tesztmotort belőle.
Addig is jó olvasgatást!

Ja majdnem elfelejtettem.
A múlt héten bukósisakokat teszteltünk, a csúcs és az 50000 Ft körüli kategóriából. Ebből is nemsokára kész lesz az iromány, úgyhogy lesz mit olvasgatni megint a tesztmotor.hu-n.


Nini ott egy új gixxer…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending