Csatlakozz hozzánk

Akciók

Suzuki GSX-R Kupa a Budapest Motor Kiállításon

Elég jó vagy?

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sikeresnek könyvelheti el a Budapest Motor Kiállítást a Suzuki GSX-R Kupa létrehozója a Team Suzuki, aki a Magyar Suzuki Zrt.-vel karöltve idén már negyedik alkalommal állítja csatasorba versenyzőit.
A kiállított és versenyre felkészített Suzuki GSX-R 600-ok különleges színfoltjai voltak a rendezvénynek. Nem csoda hát hogy nagy volt az érdeklődés a kupasorozat iránt.

A rengeteg kérdésből leszűrhető, hogy nem mindenki számára egyértelmű a Suzuki GSX-R Kupa kiírása. Ugyanis a megvásárolható motorok mellett továbbra is lehet a versenygépeket bérelni.  Ez a megoldás azoknak kedvezhet, akik nem kívánnak a motorkerékpárjukkal foglalkozni, és azt szeretnék, ha a motort, mellyel versenyeznek egy megbízható, profi csapat készítené fel és szervizelné a szezon folyamán.


Bajók Gábor tartotta a sajtótájékoztatót

Ezzel a megoldással a tíz fordulós Suzuki GSX-R Kupa részvételi díja 1.960.000.- forint, amibe benne van minden, versenyzéssel kapcsolatos költség. A versenyzőnek nincs más dolga, mint a motoros felszerelésével megjelenni a versenyen és nyeregbe szállni.
Nem érdemes sokáig várakozni a jelentkezéssel, hiszen április 3.-n már szabadedzés van a Hungaroringen!

További információ:
info@teamsuzuki.hu
06/20 934 3414

Nemsokára jelentkezünk a GSXR kupa díjkiosztójával is…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending