Csatlakozz hozzánk

Hírek

Suzuki Dragbike Team Kunmadarason

Május elsején került megrendezésre az idei első kunmadarasi gyorsulás verseny, melyről a Suzuki Dragbike Team sem hiányozhatott

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Május elsején került megrendezésre az idei első kunmadarasi gyorsulás verseny, melyről a Suzuki Dragbike Team sem hiányozhatott

Május 1-jén Kunmadarason került megrendezésre a Magyar dragbike bajnokság második fordulója, amire közel 10.000 néző volt kíváncsi! A már 12 éve hagyományosan legnagyobb nézettségű motoros gyorsulási versenyen most 5 ország versenyzői mellett a Suzuki Dragbike Team ismételten eredményesen szerepelt.

Sziklai Ferenc a verseny reggelén kapta meg az új versenyláncot Suzuki Hayabusájához, amit a csapat szerelői gyorsan le is cseréltek. Feri futamról-futamra javulva a második helyre kvalifikálta magát az UP 900+Top kategóriában. A döntőben kiváló rajttal, folyamatosan vezetve csak 0,06(!) másodperccel maradt el az első helytől a sokkal erősebb motorral versenyző ellenfelével szemben.

Szűrszabó Levente a Superstreet kategóriában a Suzuki GSX-R 1000 Turbo motorjával népes és nagyon erős nemzetközi mezőnyben versenyzett. Az olasz-magyar szerelőcsapat segítségével már az előző nap elkezdték beállítani a 450 lóerős motort a nagyon jó tapadást biztosító pályához. Az időmérők során második helyre sikerült kvalifikálnia magát. Levente a döntőben második helyen végzett egy rendkívül izgalmas futamban, ahol fej-fej mellett haladtak az osztrák ellenfelével. Mindketten az eddigi országos sebességcsúcs feletti száguldottak át a célvonalon 279km/ó felett!

Borsay Szabolcs felkészülését ismételten az Olaszországból érketett Carlo Molinaro szerelő segítette. Közös munkájuknak köszönhetően Szabolcs a Suzuki Hayabusa Prostock motorjával a Compatition kategóriában a hétvége és saját legjobb idejével (8,26mp) az első helyre kvalifikálta magát! Az elődöntő során azonban a gumi melegítés közben két szelep leszakadt a hengerfejben, így nemt tudta folytatni a versenyt. Carlo segítségével már készülnek az új alkatrészek, hogy a következő május 31-i Kunmadarasi futamra készen legyen a motor és tovább javítsák az idő és sebességi csúcsokat.


A gumi melegítés és a sajnálatos eredmény. Technikai sportág, előfordul.

A Suzuki Dragbike Team sok dicséretet kapott nem csak a jó eredmények hanem a színvonalas és egységes boxmegjelenés miatt is. A csapat bizakodva tekinthet a következő versenyekre a folyamatosan javuló teljesítményeknek, valamint a jó csapatmunkának köszönhetően.


A legjobb idővel kvalifikálta magát Szabi

A csapat szeretné megköszönni a támogatók segítségét: Suzuki, X-Bike, Berik, Oakley, Shoei, Bearings, Paintbox, Superstreet.
 

Üdvözlettel:
Suzuki Dragbike team
 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending