Connect with us

Hírek

Suzuki Világrekord Nap a Hungaroringen!

A SUZUKI VILÁGREKORD NAP Június 9-én szombaton kerül megrendezésre, melynek ismét a HUNGARORING versenypálya ad otthont, ahol kizárólag Suzuki motorkerékpárral lehet részt venni a programokon

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Hiszen csakis a közös erő és az együttes megmozdulás révén fogja siker koronázni a világ szintű rekordkísérletet! Cél, hogy a lehető legtöbb Suzuki motorkerékpár tulajdonos vegyen részt az eseményen a világrekord mérés pontban 13 órától kezdődik, így érdemes időben érkezni, hogy mindenki időben tudjon regisztrálni. A rekordon résztvevő összes Suzuki motoros együtt fog a Hungaroring pályacsíkjára felhajtani és közösen tesznek meg legalább 3.2 kilométeres távot.

Ez azt jelenti, hogy rendhagyó módon és pályatörténelmet is írva a Hungaroring aszfaltcsíkján egy időben és egyszerre fog végiggurulni az összes Suzuki motorkerékpár tulajdonos motorjával. A résztvevő motorokkal sikerülni fog megdönteni egy korábbi rekordot, ahol 915-en tették meg a 3.2 kilométeres szakaszt egy belga Suzuki rendezvényen. A rekordkísérleten való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, amit hamarosan közzéteszünk.

A Világrekord kísérleten és programokon való részt vétel regisztrációhoz kötött és csak Suzuki motorkerékpárral lehetséges. Az online regisztrációs felület Május 24-én kerül megnyitásra. Fontos, hogy a regisztrációt a helyszínen is meg kell erősíteni. Csakis érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező, tehát rendszámos Suzuki motorkerékpárokkal lehet regisztrálni a rekordkísérletre és a programokra.

A nem mindennapi eseményen ráadásul a Motofest-hez hasonló programok várják az érdeklődőket, tehát a rekordkísérlet mellett ismét lesz szabad és felvezetéses Pályamotorozás, Vezetéstechnikai tréningek, de rengeteg csábító betétprogramra és további meglepetésekre is számíthat mindenki, aki velünk tart 2018. június 9-én.

Az egész napos esemény és azok programjai minden Suzuki motorkerékpár tulajdonos és látogató számára INGYENESEK. A nem Suzuki motorral és egyéb járművekkel érkezők számára külön kijelölt parkoló vár, mivel az esemény helyszínein és a rekordkísérleten csakis Suzuki motorkerékpárok vehetnek részt.

Írd be a naptárba és oszd meg barátaiddal is a hírt: Június 9. Szombat – SUZUKI VILÁGREKORD NAP a Hungaroringen!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending