Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

A Suzuki piacra dobja a GSX-R1000R BSB replikáját

A SUZUKI Anglia bejelentette, hogy 50 limitált kiadást épít és dob piacra a GSX-R1000R-ből

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az ára hangyányit több mint 7 millió szép magyar forint lesz, mindezért cserébe számozott üzemanyagtankkal, rengeteg Yoshimura kiegészítővel, és egy sor valódi Suzuki tartozékkal vásárolható meg.

Külsőre pont ugyanazt a lenyűgöző festést kapta meg, amit a Supertock 1000-es kategóriában használt Bradley Ray, Richard Cooper és Billy McConnell.

A motor kapott egy Yoshimura R11 SQ kipufogót és kapott még szintén Yoshimura által gyártott tükröket, ha esetleg nem csak pályán használná az ember…

A Sportmotor különleges tartozékai közé tartoznak: a motor dekni betétek, a fék és kuplungkar védő, az emelő állvány, a buborék formájú plexi, az üléspúp és az egyedi tankfedél.

A motort a Suzukitól az Ogio nevű csomaggal tudod megvásárolni, amihez jár emelő állvány, takaróponyva, és egy szőnyeg a motor alá.

A Suzuki Buildbase csapat ebben a szezonban mind a Superbike, mind a Superstock kategóriákban nyert futamokat, utoljára a Cadwell Parkban három dobogós helyezést ért el, Billy McConnell pedig a National Superstock 1000 bajnokságot vezeti.

A GSX-R1000R Buildbase Suzuki replika külföldön – a (szimpla) gyári GSX-R1000R-szal együtt –  2, 3, 4% -os finanszírozási lehetőséggel érhető el, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy két-, három- vagy négyéves ajánlat közül válasszanak.

Még nincs hírünk arról, hogy ez Magyarországon is megvásárolható lesz-e, mert az 50 darabos széria arra enged következtetni, hogy csak Angliában lesz kapható. De reménykedünk benne.

Gilles Tooling blokkvédő is jár hozzá

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending