Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Suzuki piacra dobja a GSX-R1000R BSB replikáját

A SUZUKI Anglia bejelentette, hogy 50 limitált kiadást épít és dob piacra a GSX-R1000R-ből

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az ára hangyányit több mint 7 millió szép magyar forint lesz, mindezért cserébe számozott üzemanyagtankkal, rengeteg Yoshimura kiegészítővel, és egy sor valódi Suzuki tartozékkal vásárolható meg.

Külsőre pont ugyanazt a lenyűgöző festést kapta meg, amit a Supertock 1000-es kategóriában használt Bradley Ray, Richard Cooper és Billy McConnell.

A motor kapott egy Yoshimura R11 SQ kipufogót és kapott még szintén Yoshimura által gyártott tükröket, ha esetleg nem csak pályán használná az ember…

A Sportmotor különleges tartozékai közé tartoznak: a motor dekni betétek, a fék és kuplungkar védő, az emelő állvány, a buborék formájú plexi, az üléspúp és az egyedi tankfedél.

A motort a Suzukitól az Ogio nevű csomaggal tudod megvásárolni, amihez jár emelő állvány, takaróponyva, és egy szőnyeg a motor alá.

A Suzuki Buildbase csapat ebben a szezonban mind a Superbike, mind a Superstock kategóriákban nyert futamokat, utoljára a Cadwell Parkban három dobogós helyezést ért el, Billy McConnell pedig a National Superstock 1000 bajnokságot vezeti.

A GSX-R1000R Buildbase Suzuki replika külföldön – a (szimpla) gyári GSX-R1000R-szal együtt –  2, 3, 4% -os finanszírozási lehetőséggel érhető el, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy két-, három- vagy négyéves ajánlat közül válasszanak.

Még nincs hírünk arról, hogy ez Magyarországon is megvásárolható lesz-e, mert az 50 darabos széria arra enged következtetni, hogy csak Angliában lesz kapható. De reménykedünk benne.

Gilles Tooling blokkvédő is jár hozzá

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending