Connect with us

Hírek

SUZUKI-OBB MOTOFEST a hétvégén!

4. ALKALOMMAL KERÜL MEGRENDEZÉSRE A SUZUKI-OBB MOTOFEST, A BIZTONSÁGOS MOTOROZÁS JEGYÉBEN (X)

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Minden évben egyre nagyobb érdeklődés fogadja a SUZUKI-OBB MOTOFEST rendezvényt, melyre 2017-ben már több, mint másfélezer érdeklődő volt kíváncsi, az ingyenes pályamotorozáson pedig közel ezren rótták a köröket a Hungaroring pályacsíkján.

2018. április 15-én, vasárnap reggel 8 órát követően veszi kezdetét az idei SUZUKI MOTOFEST a Hungaroring versenypályán. Az ingyenes program nem csupán a már megszokott pályamotorozásra biztosít lehetőséget, hanem 4 különböző vezetéstechnikai pályán tehetik próbára képességüket és sajátíthatják el a gyakorlati tudást a motorosok speciálisan képzett trénerek segítségével.


Azoknak is jó hírünk van, akik csak a felvezetéses menetben szeretnének részt venni, de nem rendelkeznek a versenypálya által megkövetelt bőrruházattal. Megfelelő védőruházatban számukra is lehetőséget biztosítunk a versenypálya aszfaltcsíkján végiggurulni.

A pályamotorozás nem verseny, hanem lehetőség a motorozási képességek fejlesztésére, a vezetéstechnikai tréningek pedig magabiztos gyakorlati ismereteket nyújtanak, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy évről évre csökkenteni tudjuk a motoros balesetek számát, így ezzel a rendezvénnyel is ez a legfőbb szándékunk. Ezért a célért dolgozunk és várunk minden érdeklődőt szeretettel a rendezvényre.” mondta el Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere.

Az ország legképzettebb instruktorai fognak hasznos tanácsokat adni a Rendőrmotoros ügyességi pályán, valamint a Hungaroring Motoros Akadémia vezetéstechnikai pályáján, miközben gyerekprogramok, kaszkadőr bemutató és számos kiállító várja az esemény vendégeit.

A kiállítások középpontjában a legújabb Suzuki motorkerékpárok, autók és hajómotorok fognak felsorakozni, így mindenki szemügyre veheti kedvencét, de kiegészítő termékekkel valamint az ECSTAR prémium termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók.

A SUZUKI MOTOFEST eseményen való ingyenes pályamotorozásra és a vezetéstechnikai programokra előregisztráció szükséges, melyet az érdeklődők számára a hivatalos facebook oldalunk (Suzuki Motorcycles Magyarorszag) eseményei között a Suzuki Motofest 2018 eseményén fogunk közzétenni.
Csatlakozz a Suzuki Motofest 2018 eseményhez még ma, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről.

MentésMentés

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending