Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

Suzuki 0% THM-mel!

Most érdemes Suzukit 0% THM-mel vásárolni, de 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidőre is elviheted a kiszemelt típust

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Most érdemes Suzukit 0% THM-mel vásárolni, de 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidőre is elviheted a kiszemelt típust!

Suzuki Motorkerékpár Finanszírozás rendkívül kedvező, akár 0 % induló THM mellett, 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidőre.

 0 %-os THM  finanszírozás feltételei:

Álmaid Suzuki motorkerékpárját megvásárolhatod már 20% önerő befizetésével, maximum 60 hónap futamidőre, minimum 400.000 Ft maximum 1.500.000 Ft finanszírozási összegig, fix kamatozású, forint alapú zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. A finanszírozáshoz casco biztosítás megkötése szükséges, de felár ellenében casco mentes konstrukció is igényelhető.

A fenti konstrukció az alábbi modellekre igényelhető: V-Strom 1050, GSX-S 1000, Burgman 400, Burgman 200, Burgman 125.

 

4,99 %-os THM finanszírozás feltételei:

 

Már 20% önerő befizetésével, akár 84 hónap futamidőre, fix kamatozású, forint alapú zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. A finanszírozáshoz casco biztosítás megkötése szükséges, de felár  ellenében casco mentesen is megvásárolható a kiválasztott motorkerékpár.

A fenti konstrukció az alábbi modellekre igényelhető: HAYABUSA, KATANA, GSX-R1000R, GSX-R1000, GSX-S1000F, GSX-S750, SV650X, SV650, GSX250R, GSX-S125, V-STROM 1050XT, V-STROM 650XT, V-STROM 650, V-STROM 250, Address 110.

 

A finanszírozási ajánlat minden regisztrálható Suzuki motorkerékpárra érvényes.

*A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletek a Suzuki márkakereskedőknél. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. Lízingbevevőnek casco biztosításos konstrukció esetén kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz.

Az ajánlat visszavonásig érvényes, de van még néhány elérhető 2020-as Euro-es modell is amit kedvezményesen haza lehet vinni.

 

Az európai szabályozás értelmében 2021. január 1-jét követően már csak Euro5 vagy magasabb környezetvédelmi besorolással rendelkező új motort vásárolhatunk, de a készleten lévő Euro4-es járműveket a megfelelő, úgynevezett kifutó sorozat forgalomba hozatali engedély megléte mellett, ez év végéig, azaz 2021. december 31-ig, illetve a készlet erejéig forgalomba lehet állítani.

Hamarosan már csak Euro5-ös motorkerékpárok lesznek elérhetőek, de addig se maradj le a lehetőségről és érdeklődj még ma kedvencedről a márkakereskedésekben! A készlet erejéig az alábbi Euro4-es motorral szerelt modellek érhetőek el:

Az Euro5-ös előírások a korábbinál is jóval alacsonyabb értékek betartását írja elő a szénhidrogének, szén-monoxid, nitrogén-oxidok (NOx) és szálló por/részecske koncentráció (PM) szempontjából. A kibocsájtási határértéknek, pedig minden új, az alább felsorolt motorkerékpárunk megfelel:

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending