Csatlakozz hozzánk

Blog

Süt a naaaap

Felkelek, kinézek az ablakon és mit látok? Száraz az aszfalt és süt a nap!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Felkelek, kinézek az ablakon és mit látok? Száraz az aszfalt és süt a nap!

Ugyan tegnap már nem bírtam magammal és kellett gurulnom egy kicsit a motorommal, de még csak helyenként volt teljesen száraz az aszfalt és meleg se volt még.

Olyan óvatosan kell ilyenkor bánni a gázkarral, mint a csacsi mögötti ácsorgással, mert finom mozdulatokra is nem egyszer csúszott keresztbe alattam a 120 lelket számoló ménes. Na, de majd ma!


Kinéztem az ablakomon és ezt láttam. Száras utak, 10 fok, napsütééés!

Egyébként köszönjük a sok jó kívánságot! Én már pár nappal a baleset után teljesen rendben voltam. BenZso ugye rosszabbul járt, mert a térdénél elszakadt egy izom, ami miatt pár hétig sztenderen lesz még. A héten Sopronban lábadozott, szó szerint, lassan,szépen ő is alakul. Többen szerettétek volna látni az ütközetben megsérült sisakját. Hát íme:Az elején sérült meg nagyon, a szellőző le is törött. Bal oldalon a plexi burkolata lerepült,
és a plexi is lejött, de nem törött el.

Ami a terveket illeti, végre kezd eljönni a mi időnk és tesztelhetjük a gépeket. A legelsők között talán az új ABS-es Honda CBR600RR lesz, amit talán még a Pannónia-Ringen rendezett IceBear-re (az év első versenye)is kiviszünk. Az én motorom jövő héten kerül a Karasna szervizébe, egyrészt megmutatjuk, hogy mi a teendő szezon előtt a kedvencünkkel, másrészt elkezdjük építgetni, alakítgatni, ugyanis terveim szerint egy fél utca-fél verseny motor lesz belőle. Amolyan endurance-szerü,  egy lámpával, pálya idommal, mindenféle verseny kütyüvel, meg indexekkel és rendszámtartóval. Erről majd cikkezek, hiszen szeretném bemutatni majd a felkerült extrákat, tuningokat, hátha nektek is megtetszik valamelyik. A végeredményt pedig megnézhetitek majd élőben a standunkon, a motorkiállításon.


Ő lesz az áldozat (balra). BeZso Hondarazsához (jobbra) hasonló átalakuláson fog által esni.
A kiállításon láthatjátok majd.

Vagy ezt még nem is mondtuk? Hát akkor ünnepályesen bejelentem, hogy az idei budapesti motorkiállításon mi is kint leszünk, és igyekszünk majd kedveskedni nektek ezzel-azzal. Mindenképp számítunk rátok, velünk végig találkozhattok kint!

Most már fél lábbal is kibírjuk tavaszig…
Kitartást mindenkinek!!!

DennyM

Comments

comments

Trending