Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Blog

Süt a naaaap

Felkelek, kinézek az ablakon és mit látok? Száraz az aszfalt és süt a nap!

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Felkelek, kinézek az ablakon és mit látok? Száraz az aszfalt és süt a nap!

Ugyan tegnap már nem bírtam magammal és kellett gurulnom egy kicsit a motorommal, de még csak helyenként volt teljesen száraz az aszfalt és meleg se volt még.

Olyan óvatosan kell ilyenkor bánni a gázkarral, mint a csacsi mögötti ácsorgással, mert finom mozdulatokra is nem egyszer csúszott keresztbe alattam a 120 lelket számoló ménes. Na, de majd ma!


Kinéztem az ablakomon és ezt láttam. Száras utak, 10 fok, napsütééés!

Egyébként köszönjük a sok jó kívánságot! Én már pár nappal a baleset után teljesen rendben voltam. BenZso ugye rosszabbul járt, mert a térdénél elszakadt egy izom, ami miatt pár hétig sztenderen lesz még. A héten Sopronban lábadozott, szó szerint, lassan,szépen ő is alakul. Többen szerettétek volna látni az ütközetben megsérült sisakját. Hát íme:Az elején sérült meg nagyon, a szellőző le is törött. Bal oldalon a plexi burkolata lerepült,
és a plexi is lejött, de nem törött el.

Ami a terveket illeti, végre kezd eljönni a mi időnk és tesztelhetjük a gépeket. A legelsők között talán az új ABS-es Honda CBR600RR lesz, amit talán még a Pannónia-Ringen rendezett IceBear-re (az év első versenye)is kiviszünk. Az én motorom jövő héten kerül a Karasna szervizébe, egyrészt megmutatjuk, hogy mi a teendő szezon előtt a kedvencünkkel, másrészt elkezdjük építgetni, alakítgatni, ugyanis terveim szerint egy fél utca-fél verseny motor lesz belőle. Amolyan endurance-szerü,  egy lámpával, pálya idommal, mindenféle verseny kütyüvel, meg indexekkel és rendszámtartóval. Erről majd cikkezek, hiszen szeretném bemutatni majd a felkerült extrákat, tuningokat, hátha nektek is megtetszik valamelyik. A végeredményt pedig megnézhetitek majd élőben a standunkon, a motorkiállításon.


Ő lesz az áldozat (balra). BeZso Hondarazsához (jobbra) hasonló átalakuláson fog által esni.
A kiállításon láthatjátok majd.

Vagy ezt még nem is mondtuk? Hát akkor ünnepályesen bejelentem, hogy az idei budapesti motorkiállításon mi is kint leszünk, és igyekszünk majd kedveskedni nektek ezzel-azzal. Mindenképp számítunk rátok, velünk végig találkozhattok kint!

Most már fél lábbal is kibírjuk tavaszig…
Kitartást mindenkinek!!!

DennyM

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending