Connect with us
Suzuki

Akciók

Surflex kuplung a 1098-as ducatikhoz

A műkedvelőknek új kuplung szettet kínál a Surflex.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

1098-as Ducatisok figyelem! A műkedvelőknek új kuplung szettet kínál a Surflex.

Vannak Ducati 1098 tulajdonosok, akik éjszaka álmatlanul vergődve azon gondolkodnak, hogy mivel tudnának még inkább kedvencük kedvében járni. Mostantól nekik sem kell bárányokat számlálni az elalváshoz, mert az olasz Surflex kifejlesztett a nagy Dukira egy jellemzően magas teljesítményre optimalizált kuplung szettet. A kis Tradate-i cég mindig is igen magas színvonalt képviselt a kuplung alkatrészek gyártásában, és most újra valami merőben mást kínálnak, mint a gyári.

Hogy miben? Hát a felhasznált anyagokban: kuplung lemezek acél mellett ergalból, kopófelület karbonból és egyedi organikus gyantából. Jól hangzik nem? Naná, ráadásul ezeket az anyagokat kicsit sem hozzák zavarba a versenykörülményekkel járó magas hőmérsékleti viszonyok, és amellett, hogy jót teszünk szemünk fényének, a nagyobb terhelésállóságnak köszönhetően nem veszítünk egyetlen lovat sem.

Lényegében növeljük a motor teljesítményét és mivel a első és utolsó kopólemez lágyabb keverékű, nyomatékveszteség sincs. Egyébként nem kell a legközelebbi ring után nézni, hogy élvezhessük az előnyeit, már hétköznapi használat mellett is észrvehetően jobban ellenáll a szett a terhelésnek és kevésbé is kopik.

Ráadásul ez utóbbiból adódóan nem kerül semmi káros “dörzselék” az olajba és így a kuplung működése sem gyengíti a motorolaj minőségét. Szóval kedves álmatlanságtól szenvedő 1098-asok! Dobjátok el az altató pirulákat, szerezzétek be a kuplung szettet nettó 165 Euroért és végre aludjátok ki magatokat.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending