Connect with us
Suzuki

Blog

A Mugen-bázis: SuperZone bemutató

Folytatjuk üzletbemutató sorozatunkat: ez alkalommal a Bécsi úti SuperZone motorosboltba látogatunk el virtuálisan. Ismerősen cseng a Mugen Race márkanév?!

Published

on

superzone bemutato
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mára már valószínűleg igen, és ez a SuperZone-nak köszönhető, hiszen a Mugen egyfajta saját márkájának tekinthető. Az utcán időről-időre egyre több Mugen ruhás motorost lehet látni, és az utóbbi években már a versenypályák környékén is: a japános hangzású brand egyre szélesebb köreit szolgálja ki a kétkerekű társadalomnak.

Kezdetben még csak a kordura dzsekijeivel hívta fel magára a figyelmet, mostanra azonban tetőtől-talpig Mugenbe öltözhetünk, ha úgy tartja kedvünk. És nem is járunk rosszul, mert kedvező ár-érték arányánál fogva bizony rendesen feladta a leckét a konkurenciának… Illetve, bukósisakból még nincsen Mugen Race, de mi azon sem lepődnénk meg, ha erre sem kéne sokat várni…

Egyrészes Mugen Race bőrruhák: egyre jobbak és szebbek…

Van azonban minden más: textil kabátokból Dunát lehetne rekeszteni (már abból is, amennyit az utcán látni), akad futárosabb és sportosabb, fekete és láthatósági, retróbb és modernebb… Folytatva a sort, bőrdzseki, bőrkesztyű és szintén bőrből túra-, az idei évre pedig már bőcsizmát is találunk a boltban, csak a Mugen Race kínálatában.

Az idei kétrészes Mugen bőrök

Jó két éve pedig már bőrruháért sem kell a “szomszédba” menni – pedig a szomszédban olyan nevek lógnak, mint a Berik és az Arlen Ness. Sőt, idénre már többféle modellel jelentek meg a piacon, mind az egy-, mind a kétrészes kiviteleket tekintve. Kedvezőnek mondható áruknál fogva ezeket sem kell keresni a forgalomban…

Már sportcsizmája is van a Mugennek!

Volt és van is szerencsém tartóstesztelni Mugen Race bőrruhát, és most ide is leírom azt, amit a sok “és milyen a Mugen?” kérdésre szoktam válaszolni: a 2011-es modellhez képest nagyot fejlődött, sokat “finomodott” az idei darab, pedig már az sem volt rossz, különösen annyiért (most 70 ezer forint, lásd a lenti képen). Az új érzésre és kidolgozásra inkább Berik, vagy Arlen Ness lehetne – ez azért sokat elárul… És az ára nem “annyi”!

Egy egész falnyi kesztyű – ez itt a sport-részleg

A bőrruhámhoz hozzá illő tartós sportkesztyűm is van, és erre is azt tudom mondani, hogy régebben a mogorva szemes Berik, vagy az amerikai csopperépítőről elnevezett Arlen Ness kesztyűi voltak hasonló kidolgozásúak és minőségűek. Szerintem ez a (sport)csizmára is igaz lehet – remélem, a következő szezonban ezt is kiderítjük…

Meghallgattak minket: kordura dzsekik már láthatósági színben is!

Nadrág-fronton is bőséges a Mugen-választék: nőiből és férfiből is akad kordura és kevlár farmer egyaránt – személy szerint utóbbiak nekem nagyon tetszenek. Utcai fazonú, de mégis jóval erősebb és biztonságosabb anyagú, protektorokkal, természetesen – ajánlom mindenkinek. Mi is ilyenben nyomjuk az utcai teszteket…

Nagy siker lett a Mugen kevlar Jeans is – idéntől női szabással is kapható

A SuperZone azonban nem egyenlő a Mugen Race-szel – csak majdnem. Több más márka is megtalálható még a boltban, az említetteken felül (Berik és Arlen Ness) után talán a Scorpion a legfontosabb: a minőségi amerikai sisakokból nemrégiben érkezett meg a friss szállítmány a legújabb darabokkal, élükön a csúcskupak Exo-2000-rel.

A legújabb Scorpion, az Exo-2000 versenysisak – tartósteszt hamarosan!

Idén Scorpion bukót is tartóstesztelünk, méghozzá egy láthatósági színű EXO-750-est. Rosszat nehéz volna róla mondani, igaz az ára sem az a belépő kategória. Arra például ott van a – szintén amerikai – KBC a SuperZone polcain (igaz, ebből is akadnak komolyabb középkategóriás darabok, a belépők mellett).

Van választék a kordura kabátokból – a sor végén a szintén nem kevés Scorpion sisak

Nem szabad megfeledkezni a protektorokról sem: gerinc-, térd- és könyökvédők szép számban megtalálhatók a Zandona és a Knox jóvoltából. Ilyenünk mondjuk nincsen házon belül, de annyit biztosan tudunk a márkáról, hogy ezekre nyugodtan rábízhatod magad.

Bőrruha hetvenezerért?! Ár-érték bajnok boltja? :)

A SuperZone-ba nem csak a kifejezetten jó ár-érték arányú termékek, hanem az állandó akciók miatt is érdemes lehet betérni. A fenti képen látható – korábbi  – egyrészes bőrruhákhoz hasonlót máshol például nem biztos, hogy kapnál 70 ezer forintért. Ez sok más kifutó termékre vonatkozik, de van, amikor az ideieket is olcsóbban adják.

Havas Petya stuntos múltja még tetten érhető a boltban…

Havas Péter – korábbi korszakalkotó stuntrider – üzletvezető elmondta nekünk, hogy az új kollekció szeptember-októberre várható. Kérdésünkre, hogy a Mugen kiszorítja-e a Beriket és az Arlen Ness-t, határozott nem volt a válasz. Ez azt is jelentheti, hogy a szezon végén újdonságdömping várható a Bécsi úton – addig pedig válogassunk a “jóárasított” cuccok között!


További infó és árak SuperZone-ban:

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

– az idei tartósteszt Mugen Race bőrruháról ITT, a hozzá passzoló sportkesztyűről ITT, a Scorpion EXO-750-es sisakról pedig ITT olvashatsz – EXO-2000 hamarosan…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending