Csatlakozz hozzánk

Akciók

SuperZone: felsőkategóriás KBC-akció

A KBC VR-2 “Lopakodó” bukó most húszezerrel olcsóbban kapható

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ismét egy KBC típust ad olcsóbban a SuperZone motorosbolt, ezúttal egy felső(bb)kategóriás darabot. A VR-2 Stealth II a nevével összhangban meglehetősen “lopakodó” kinézetű, a sötétszürke fényezés messziről nem túl látványos, közelebbről azonban igényes az amerikai légierő egyik jelképét ábrázoló(?) ötágú csillag a bukó két oldalán. Persze nem véletlen a szimbólum, hiszen amerikai a gyártó, akárcsak az F-117-es vadászgép, a “Lopakodó”…

Mint tudjuk, lényeges a kinézet, mert ha “nem fog meg”, úgysem fizeted ki a kasszánál. Ennél is fontosabb azonban, hogy a VR-2 ún. trikompozit (karbon-kevlar-üvegszál) sisak, ennél fogva elég erősnek és könnyűnek kell lennie. A bélése természetesen kivehető és mosható, és ahogy a “komolyabb” bukóknál már megszokhattuk, dupla D-gyűrűs csattal szerelték – amely továbbra is a legkönnyebb és legegyszerűbb megoldás. A könnyen cserélhető plexi karc- és páramentes, valamint Pinlock előkészítést is tartalmaz. A bemutató aktualitása, hogy most húszezerrel olcsóbban, 79.000 helyett 59.900 forintért a Tied lehet a Bécsi úti SzuperZone-ban.


Ebben akár Tom Cruise-nak is érezheted magad..


Felső-középkategóriás sisak, most egy “Deákkal” olcsóbban

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending