Connect with us
Suzuki

Akciók

SuperZone évzáró akciók

Karácsonyi kedvezmény bőrre, cordurára, bukósisakra…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Végülis nem rossz dolog az év vége, Mikulás, Karácsony, Szilveszter és társai, motoros szempontból pedig külön örülhetünk annak (illetve talán csak annak), hogy jelentős kedvezménnyel kedveskednek ilyenkor a motorosboltok. Ha rápillantasz a lenti plakátra, akkor láthatod, hogy egyes kesztyűk akár 80, míg némely csizmák és bukósisakok 70 százalékos kedvezménnyel kaphatók az uborkaszezonban.

Pontosabban az ajándékozási szezonban, mivel minden vérbeli rider álma valami motoros kiegészítő a fa alá, aminek megvalósulásához nagy lökést adhat a SuperZone mostani leárazása. A textilkabátok és a kétrészes bőrruhák is jelentős kedvezménnyel kaphatók, utóbbihoz még vásárlási utalvány is jár.


Tetőtől-talpig árengedményt találsz a SuperZone polcain

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending