Connect with us

Akciók

Superpolesport – csizma hetek

Óriási kedvezmények a Superpole-ban. Ezen a héten a csizmák árai zuhantak a mélybe

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Óriási kedvezmények a Superpole-ban. Ezen a héten a csizmák árai zuhantak a mélybe

A budapesti Superpole motoros szaküzlet hatalmas akciós időszakot indított a mai nappal. A boltban nagyrészt off-road cuccokat találtok, ámbár speed csizmával vagy éppen túrás bőrdzsekivel- és nadrággal is szembe futhattok. Sok kiegészítőjük is van, nem beszélve az utcai ruházatról is. Ja, és például a híres, de sokaknak mégis ismeretlen Monster energiaitalt is megkóstolhatjátok bent.

Az akció ideje alatt minden héten más termékcsoportot szemelnek ki, amiknek hihetetlen mértékben nyomják le az árait, hogy a szerényebb pénztárcájú motorosok is megvehessék a legjobb márkákat. Ezen a héten a cross- és speed csizmákat lehet gombokért megvenni. Összesen több, mint 200 pár lábbeli vár az új gazdájára, szóval van választék, de ti érdeketekben mihamarabb támadjátok be a boltot. A “csizma hetekkel” persze nem ér véget a kánaán, szóval érdemes figyelni majd egy hét múlva is. Természetesen ugyanígy tájékoztatunk titeket, hogy éppen mit kaptok meg esetenként majdnem 30%-os kedvezménnyel. Jól hangzik nem?

Az akciós áron piacra került csizmákat persze csak és kizárólag a Superpole Sport üzletében, (1034. Budapest, Pacsirtamező u. 38.) vagy a www.superpolesport.hu honlapon működő web-áruházban vásárolhatjátok meg, de csak a készlet erejéig. A csizmákat megnézhetitek a cég honlapján, ahol teljesen új módon, a termékekről saját készítésű filmeket is bemutatnak.

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending