Csatlakozz hozzánk

Akciók

SUPERPOLE akció!

A karácsony közeledtével a hó helyett az árak esnek a motorosboltokban.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A karácsony közeledtével a hó helyett az árak esnek a motorosboltokban.

Koránt sincs vége a szezonnak még, hiszen az idő alkalmas a téli motorozásra is. No nem gyorsasági versenyzésre gondolok, csak szimplán közlekedésre, aminek az egyik feltétele, a ruházat és a felszerelés helyes megválasztása. De a hideg beköszöntével az off-road szezonnak sincs vége, hiszen azt bármikor lehet művelni.

A Superpolnál jártam és néhány érdekes, jó árú felszereléssel találkoztam az outletben. Ezeket szeretném megmutatni nektek.

A cég fő terméke az AXO, amiből most bőrruhák, 99.000 Ft-tól, bőrkabátok 45.000Ft-tól, textil kabátok 24.900Ft-tól, krosszcsizmák 34.900 Ft-tól vásárolhatóak meg.

A másik húzótermék a SIXSIXONE. Ezek közül is lehet jóárasított darabokat t alálni. Kesztyűk 3.600Ft-tól, Bukósisakok 19.900 Ft-tól, krosszcsizmák 33.000Ft-tól várják a gazdájukat.

Új a cég kínálatában a Rockhard Helmets nevű bukósisakok, amelyek a grafikáikkal hívják fel magukra a figyelmet és az áruk sem rossz.


És megérkeztek az amerikai piacon jól ismert Monster Energy logós O’NEAL felszerelések is. Ennek a komplett felszerelésnek az ára 100.000 Ft alatt van.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending