Csatlakozz hozzánk

Akciók

SUPERPOLE akció!

A karácsony közeledtével a hó helyett az árak esnek a motorosboltokban.

Közzétéve

ekkor

KTM
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A karácsony közeledtével a hó helyett az árak esnek a motorosboltokban.

Koránt sincs vége a szezonnak még, hiszen az idő alkalmas a téli motorozásra is. No nem gyorsasági versenyzésre gondolok, csak szimplán közlekedésre, aminek az egyik feltétele, a ruházat és a felszerelés helyes megválasztása. De a hideg beköszöntével az off-road szezonnak sincs vége, hiszen azt bármikor lehet művelni.

A Superpolnál jártam és néhány érdekes, jó árú felszereléssel találkoztam az outletben. Ezeket szeretném megmutatni nektek.

A cég fő terméke az AXO, amiből most bőrruhák, 99.000 Ft-tól, bőrkabátok 45.000Ft-tól, textil kabátok 24.900Ft-tól, krosszcsizmák 34.900 Ft-tól vásárolhatóak meg.

A másik húzótermék a SIXSIXONE. Ezek közül is lehet jóárasított darabokat t alálni. Kesztyűk 3.600Ft-tól, Bukósisakok 19.900 Ft-tól, krosszcsizmák 33.000Ft-tól várják a gazdájukat.

Új a cég kínálatában a Rockhard Helmets nevű bukósisakok, amelyek a grafikáikkal hívják fel magukra a figyelmet és az áruk sem rossz.


És megérkeztek az amerikai piacon jól ismert Monster Energy logós O’NEAL felszerelések is. Ennek a komplett felszerelésnek az ára 100.000 Ft alatt van.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending