Csatlakozz hozzánk

Akciók

Supermotósok és endúrósok csúcs-sisakja: X-lite X-551

Új generációs off-road sisak kompozit héjjal, plexivel és kommunikáció
előkészítéssel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Euromotor

Az új, prémiumkategóriás X-551-et az utcai supermotók és a túraendurók szerelmeseinek készítette az X-lite. A zárt sisakokéhoz hasonló plexivel ellátott X-551-et minden részletében úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a kategóriákat ötvöző crossover stílus követelményeinek.

Különlegesen kényelmes, high-tech anyagokból készített, kivehető és mosható bélést, a szegmensben még ritkaságnak számító belső napellenzőt (VPS), dupla D gyűrűs csatot, valamint – világújdonságként – N-Com X-Series gyári kommunikáció előkészítést kap alapfelszerelésként!

Az X-551 kompozit héja – az X-lite legtöbb bukósisakjához hasonlóan – hat különböző méretben kapható, amelyekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik. Ennek köszönhetően a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével. Az X-551 férfias, ugyanakkor áramvonalas formáit a hagyományos zárt sisakokéhoz hasonló plexi, nagyméretű, állítható magasságú és leszerelhető szemellenző (sild), valamint a szellőzőrendszer nyílásai teszik teljessé. Az X-551 három konfigurációban használható: plexivel és silddel felszerelve (vegyes használatú/crossover sisak); silddel, plexi nélkül (terepsisak); plexivel, sild nélkül (utcai sisak).


Rendkívül sokoldalú sisak az X-lite újdonsága, tele hasznos funkciókkal

Az X-551 innovatív szellőzőrendszerének fontos eleme az állrészen elhelyezett, nagyméretű szellőzőnyílás, amely a sisakhoz alapfelszerelésként adott, Pinlock rendszerű, szilikonos párásodásgátló munkáját könnyíti meg.  A hatékony szellőzést segítik a homloknál és a fejtetőn elhelyezett  szellőzőnyílások is, amelyek a tarkórészen található kivezetőnyílásokkal együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében. Az X-551 négy alapfényezéssel – fehér, fekete, matt fekete, ezüst – és két dekor fényezéssel –  fehér-fekete, fekete-fehér – kapható. Az X-551 már megrendelhető az X-lite hazai forgalmazójánál, az EuroMotor Kft-nél, ára fényezéstől függően körülbelül 120 és 140 ezer forint között alakul.


Utcai, terep és ún. crossover (vegyes használatú) sisakként is használható az X-551

További információ:
Euromotor – legjobbak egy helyen

Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30 , +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending