Csatlakozz hozzánk
HONDA PCX 2021

Blog

SuperMoto oktatás Kecskeméti Márkkal

SuperMotosok! Aki fejldőni szeretne, itt az idő! Tanuljatok egy profitól!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Sajnos a magyar supermoto szakág nincs éppen ereje teljében. Nem csak arra gondolok, hogy kevés a magyar, profi versenyző és így az Országos Bajnokság lényegében a külföldiek plusz edzésévé vált, hanem arra is, hogy ez ellen évek óta senki semmit nem tesz. A magyar indulók száma évről-évre csökken, lassan nincs is kinek szurkolni. Pedig szerintem sokan szeretik, imádják a supermotót, sőt mi több, amatőr szinten biztos jó néhányan kacérkodnak is a sportággal.

Legalább is Kecskeméti Márkkal, a magyar supermoto sport Prestige kategóriás kiválóságával pontosan ez az elméletünk. Ezért úgy döntöttünk, hogy ha van rá igény, összeszervezünk egy kis speciális oktatást azoknak a szupermotorosoknak, akik szeretnének kicsit gyorsulni, javulni, vagy csak egy nagyon jót motorozni a többiekkel.

A komoly fejlődés garantált, amire az egyik legjobb hazai versenyző, a már említett KTM-es versenyző, Márk a garancia. Az elméleti oktatásban pedig Tóth Ádám, a többszörös krosszbajnok is besegít.

A helyszín a kakucsi versenypálya, ami minden évben állomása a magyar OB-nak, és ahol magyar részről jelenleg is oktatónk tartja a supermotós pályacsúcsot. A pontos dátum egyelőre még tőletek függ, hiszen úgy alakítjuk majd ki, hogy minden jelentkezőnek megfeleljen.

Ami biztos, hogy délután 1-től este 6-ig, összesen 5 órát lehet nyúzni a kakucsi aszfaltcsíkot, előtte pedig egy fakultatív elméleti “fejtágításra” is mindenkit meginvitálunk. Mindez az oktatással és a pályahasználattal együtt 10.000 Ft-ba kerül. A létszámot tekintve minimum 5 motoros esetén tartjuk csak meg a napot, a felső határ pedig 10 fő. (15-nél több jelentkező esetén esetleg további versenyzőket, oktatókat is meghívunk).

A napot egyébként fényképek segítségével dokumentáljuk, így utólag mindenki visszanézheti magát, hogyan supermotózik.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor jelentkezés gyanánt kérlek írj egy levelet a suli@tesztmotor.hu címre “SuperMoto oktatás” címmel az alábbiak szerint:

Név:
Tel.:
Motor típus:
Melyik napok felelnek meg:

Hogy kik jelentkezzenek?

– akik imádnak supermotózni
– akik nem elégednek meg a tudásukkal, és szeretnének látványosabban, szebben, gyorsabban motorozni
– akiknek tanácsra van szükségük, hogy mit, hogyan csináljanak
– akik szívesen motoroznának együtt egy profival, és persze más supermotósokkal
– akik esetleg még sohasem motoroztak versenypályán

Ha bármilyen kérdésetek van, írjatok a hozzászólásokban, vagy a suli@tesztmotor.hu címre!

Gyertek, és motorozzunk egy jót!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending