Connect with us
Suzuki

Blog

SuperMoto oktatás Kecskeméti Márkkal

SuperMotosok! Aki fejldőni szeretne, itt az idő! Tanuljatok egy profitól!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Sajnos a magyar supermoto szakág nincs éppen ereje teljében. Nem csak arra gondolok, hogy kevés a magyar, profi versenyző és így az Országos Bajnokság lényegében a külföldiek plusz edzésévé vált, hanem arra is, hogy ez ellen évek óta senki semmit nem tesz. A magyar indulók száma évről-évre csökken, lassan nincs is kinek szurkolni. Pedig szerintem sokan szeretik, imádják a supermotót, sőt mi több, amatőr szinten biztos jó néhányan kacérkodnak is a sportággal.

Legalább is Kecskeméti Márkkal, a magyar supermoto sport Prestige kategóriás kiválóságával pontosan ez az elméletünk. Ezért úgy döntöttünk, hogy ha van rá igény, összeszervezünk egy kis speciális oktatást azoknak a szupermotorosoknak, akik szeretnének kicsit gyorsulni, javulni, vagy csak egy nagyon jót motorozni a többiekkel.

A komoly fejlődés garantált, amire az egyik legjobb hazai versenyző, a már említett KTM-es versenyző, Márk a garancia. Az elméleti oktatásban pedig Tóth Ádám, a többszörös krosszbajnok is besegít.

A helyszín a kakucsi versenypálya, ami minden évben állomása a magyar OB-nak, és ahol magyar részről jelenleg is oktatónk tartja a supermotós pályacsúcsot. A pontos dátum egyelőre még tőletek függ, hiszen úgy alakítjuk majd ki, hogy minden jelentkezőnek megfeleljen.

Ami biztos, hogy délután 1-től este 6-ig, összesen 5 órát lehet nyúzni a kakucsi aszfaltcsíkot, előtte pedig egy fakultatív elméleti “fejtágításra” is mindenkit meginvitálunk. Mindez az oktatással és a pályahasználattal együtt 10.000 Ft-ba kerül. A létszámot tekintve minimum 5 motoros esetén tartjuk csak meg a napot, a felső határ pedig 10 fő. (15-nél több jelentkező esetén esetleg további versenyzőket, oktatókat is meghívunk).

A napot egyébként fényképek segítségével dokumentáljuk, így utólag mindenki visszanézheti magát, hogyan supermotózik.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor jelentkezés gyanánt kérlek írj egy levelet a suli@tesztmotor.hu címre “SuperMoto oktatás” címmel az alábbiak szerint:

Név:
Tel.:
Motor típus:
Melyik napok felelnek meg:

Hogy kik jelentkezzenek?

– akik imádnak supermotózni
– akik nem elégednek meg a tudásukkal, és szeretnének látványosabban, szebben, gyorsabban motorozni
– akiknek tanácsra van szükségük, hogy mit, hogyan csináljanak
– akik szívesen motoroznának együtt egy profival, és persze más supermotósokkal
– akik esetleg még sohasem motoroztak versenypályán

Ha bármilyen kérdésetek van, írjatok a hozzászólásokban, vagy a suli@tesztmotor.hu címre!

Gyertek, és motorozzunk egy jót!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending