Csatlakozz hozzánk

Hírek

Superbike vb: visszatér a Yamaha

Természetesen az új R1-gyel, és nem akármilyen pilótákkal! A Kawasaki is új ZX-10-zel készül, a Ducati is kiforrott, így kemény mezőnynek nézünk elébe…

Közzétéve

ekkor

nap videoja - szeptember 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az alaposan megreformált R1-est (teszt) az idén gyengélkedő Suzukitól átcsábított BSB-bajnok Alex Lowes, illetve a 2015-ben szintén nem túl acélos Hondától igazolt 2014-es világbajnok, Sylvian Guintoli alkotják majd. A brit és a francia versenyző is (végső) győzelmi reményekkel száll harcba jövőre.

A csapatot az a brit illetőségű Crescent Racing is segíti, amelynek óriási (20 éves) versenytapasztalata van, mind a BSB,mind a WSB, mind a MotoGP területén. Illetve jelentős hátszelet jelent majd a – jelenleg a Hondákon látható – PATA Chips is, mint főtámogató. Úgy tűnik, minden adott a sikerhez.

A Yamaha 2011 után tér vissza a szériaalapú versenymotorok világbajnokságára – legutóbb (és egyedül) 2009-ben nyerték meg a szériát, az akkor debütáló “bigbang” R1-gyel, az akkor újonc(!) Ben Spies révén. A Yamahánál korábban olyan nevek versenyeztek itt ezressel, mint Noriyuki Haga, Troy Corser, James Toseland, Marco Melandri és Cal Crutchlow.


– ha az új (2015) R1-esedre Akrapovic kipufogót szeretnél, ITT találod

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending