Csatlakozz hozzánk

Hírek

Superbike: Peti helyett Rizi

Rizmayer Gábor veszi át Sebestyén Péter helyét a Superbike vb-n, a Tóth csapat BMW-jén. Rizi két futamon már szerzett egy pontot Tóth Imre motorjával, most pedig az EVO BMW-n bizonyíthat

Közzétéve

ekkor

rizi wsbk evo
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A hétvégén Spanyolországban, Jerezben folytatódik a Superbike világbajnokság, ahol régi-új felállással lép pályára a BMW Racing Team Tóth. A nehéz és sérülésekkel tűzdelt eddigi szezon után, a még hátralévő 3 versenyre a magyar csapat Rizmayer Gábort ülteti az EVO kategóriában szereplő BMW S1000RR nyergébe – ahogy arról a WSBK hivatalos weboldala is beszámolt.

Rizmayer, aki az utóbbi két világbajnoki versenyen a sérülésekkel küszködő Tóth Imrét helyettesítette, a következőket mondta:
„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a bizalmat a csapatnak, hogy rám esett a választásuk Péter pótlásával kapcsolatban. Már a portugál futamon nagyon jól össze tudtam hangolódni a technikával, ami Laguna Secában pontszerzés formájában csúcsosodott ki. További erős és jó eredményekre számítok, annak ellenére is, hogy az átállás a Superbike specifikációról az EVO kategóriára nem lesz egyszerű”


Ifj. Tóth Imre a Misanóban elszenvedett sérülései után, egészségesen térhet vissza a világbajnoki körforgásba.
„A misanói bukásom után kénytelen voltam kihagyni a portugál és amerikai nagydíjakat, valamint a hivatalos Superbike tesztet is, szintén az algarve-i pályán. Az új elektronikai csomaggal csak három szabadedzést tudtam eddig teljesíteni. Csapattársam, Rizmayer Gábor nagyszerű munkát végzett a szerelőimmel és mérnökeimmel a motor versenyképesebbé tételével kapcsolatban”

A csapat köszöni Sebestyén Péter idei munkáját, és mielőbbi teljes gyógyulást kíván.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending