Csatlakozz hozzánk

Hírek

Superbike: Peti helyett Rizi

Rizmayer Gábor veszi át Sebestyén Péter helyét a Superbike vb-n, a Tóth csapat BMW-jén. Rizi két futamon már szerzett egy pontot Tóth Imre motorjával, most pedig az EVO BMW-n bizonyíthat

Közzétéve

ekkor

rizi wsbk evo
KTM
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A hétvégén Spanyolországban, Jerezben folytatódik a Superbike világbajnokság, ahol régi-új felállással lép pályára a BMW Racing Team Tóth. A nehéz és sérülésekkel tűzdelt eddigi szezon után, a még hátralévő 3 versenyre a magyar csapat Rizmayer Gábort ülteti az EVO kategóriában szereplő BMW S1000RR nyergébe – ahogy arról a WSBK hivatalos weboldala is beszámolt.

Rizmayer, aki az utóbbi két világbajnoki versenyen a sérülésekkel küszködő Tóth Imrét helyettesítette, a következőket mondta:
„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a bizalmat a csapatnak, hogy rám esett a választásuk Péter pótlásával kapcsolatban. Már a portugál futamon nagyon jól össze tudtam hangolódni a technikával, ami Laguna Secában pontszerzés formájában csúcsosodott ki. További erős és jó eredményekre számítok, annak ellenére is, hogy az átállás a Superbike specifikációról az EVO kategóriára nem lesz egyszerű”


Ifj. Tóth Imre a Misanóban elszenvedett sérülései után, egészségesen térhet vissza a világbajnoki körforgásba.
„A misanói bukásom után kénytelen voltam kihagyni a portugál és amerikai nagydíjakat, valamint a hivatalos Superbike tesztet is, szintén az algarve-i pályán. Az új elektronikai csomaggal csak három szabadedzést tudtam eddig teljesíteni. Csapattársam, Rizmayer Gábor nagyszerű munkát végzett a szerelőimmel és mérnökeimmel a motor versenyképesebbé tételével kapcsolatban”

A csapat köszöni Sebestyén Péter idei munkáját, és mielőbbi teljes gyógyulást kíván.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending