Csatlakozz hozzánk

Hírek

SUPER-MOTO-CROSS a SYMA csarnokban

20 év után újra feldüböröghetnek a motorok a budapesti csarnokban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: MAMS Képek: mxfoto.hu

20 év után újra feldüböröghetnek a motorok a budapesti csarnokban. Több sikeres teremcross versenyt láthatott a fővárosi közönség a 80-as években a Budapest Sportcsarnokban, de a költséges esemény néhány párhuzamos rendezés után úgy tűnt, végleg elköltözött Nyíregyházára, ahol azóta is évente teltházzal zajlik. Most egy vállalkozókedvű motoros megszállott, Hollós György (Suzuki Hollós) kezdeményezésére ismét “motorillat” kábíthatja a rajongókat Budapesten, ezúttal a SYMA Rendezvény Csarnokban.

A promóterré vált autókereskedő Hollós nem bízza a véletlenre a sikert, maga mellé hívta Kökényesi Györgyöt, ki évtizedek óta sikeres rendezője a MotoCross és SuperMoto versenyeknek. Kökényesi nevéhez fűződnek a budapesti és nyíregyházi teremcross versenyek de az összes hazai és környező országbeli Európa és Világbajnokságban is “benne van a keze”. Ezek után nem lehet kétséges, hogy az idei novemberi nyíregyházi verseny után a 2012 február 4-5-i Budapesti Terem Motocross és Supermoto verseny is emlékezetes siker lesz.


Ezek még nyíregyházi pillanatképek – hasonló hangulat várható jövőre a SYMA csarnokban is

A tavalyi nyíregyházi filmeket HD-ben készítettük, hogy nagy felbontásban is élvezhessétek a látványos jeleneteket. Ha van rá módotok rakjátok ki a képet a nagy TV-re és úgy nézzétek újra Full HD-ben! Érdemes.

Teremkrossz összefoglaló – 1. rész
Teremkrossz összefoglaló – 2. rész

Comments

comments

Trending