Connect with us
Suzuki

Hírek

Suomy: köszönjük, Loris!

A Suomy limitált szériában kiadja Capirex valenciai sisakját

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: MotoGPhírek.hu

Összesen ezer darab készül majd a „Grazie Loris” nevű bukósisakból, amely ugyanaz a festésű Suomy csúcsmodell lesz, amelyet Loris Capirossi MotoGP pályafutása utolsó futamán, a legutóbbi Valenciai Nagydíjon használt.

A Suomy úgy döntött, hogy ezzel az ezer darabos limitált sisakszériával tiszteleg a 22 éves MotoGP karriert maga mögött tudó Loris Capirossi előtt, aki az utolsó futamát, a 2011-es valenciai nagydíjat egy pontosan ugyanolyan bukósisakban teljesítette, mint amilyen a fotókon is látható. A csúcsmodell ára előreláthatólag 400 euró, vagyis hozzávetőlegesen 125.000 forint lesz.

Loris Capirossi háromszoros világbajnokként vonult vissza, kétszer a 125-ös kategóriában, egyszer pedig a 250-es géposztályban ért a csúcsra. Négy márkával is versenyzett a gyorsaságimotoros világbajnokságon: Hondával, Yamahával, Ducatival és a most visszavonuló Suzukival. Mindhárom GP-kategóriát tekintve, 328 nagydíján  29 alkalommal nyert, 99-szer állhatott a dobogón, 41-szer indulhatott az élről, 32-szer volt övé a leggyorsabb kör és mindösszesen 3190 pontot szerzett – kijár hát neki a tisztelet és a limitált kiadású csúcssisak.


Ezer darabos limitált széria készül Capirossi “búcsúsisakjából”


Capirex korábbi versenymotorjai díszítik a különleges versenyreplikát


“Köszönjük, Loris!”

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending