Csatlakozz hozzánk

Akciók

Stílusteremtő? Új Icon márkabolt

Az Icon és a Parts Europe kiegészítők teljes választéka (rendelésre) az Interneten

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha nem elégedsz meg a konvencionálisabb kinézetű motoros ruházattal, akkor Te fogékony lehetsz az egyedi megjelenésű cuccokra. Ha sport(os)motoros vagy és vagány utcai viseletre vágysz, akkor az amerikai Icon márka jó alternatíva lehet számodra.

Feltéve persze, ha bejön az Icon-féle stílus – mert mint tudjuk, ami egyedi vagy különleges, az gyakran megosztja a népet. Nálunk a szerkesztőségen belül is megoszlanak a vélemények egyes portékákkal kapcsolatban, de abban mindenképp egyetértünk, hogy BenZso új tartósteszt cuccai (sisak és kabát) jól néznek ki és a rikító-rossisárga színüknek köszönhetően biztonságosabbak is.

Igazából bármit rendelhetsz, ami benne van az aktuális katalógusban: három-négy napon belül már a kezedben foghatod. Ez azt jelenti, hogy mivel általában hétfőn adják le a rendelést, csütörtök-péntek környékén már mehetsz is érte. Sok mindent azonban azonnal elvihetsz az új, Törökvész úti márkaboltból: hamisítatlan “ámérikai” stílusú dzsekik, sisakok, kesztyűk, narágok, cipők… A Parts Europe kiegészítő-kínálatából is találsz egy kis ízelítőt, de a teljes (tényleg minden területre kiterjedő) választékot a PE katalógusban (akár a boltban) vagy a partseurope.eu-n találod. Az Icon cuccokat a teljesség igényével a rideicon.hu weboldalon találod. Ha bármilyen kérésed vagy kérdésed van, keresd fel bátran az üzletet, élőben vagy telefonon. Ha valami egyedire vágysz és bejön ez a vonal, akkor irány az új Icon-bolt!

Icon & Parts Europe

Moto Parts Shop
Cím: Budapest, 1025 Törökvész út 3/b
Tel.: +36 30 632 5212
Web: mps.tesztmotor.hu


BenZso új tartósteszt sisakja (jobbra) “HIVIS” kivitel (High Visibility – kiemelt láthatóság), amit a tompább autósok is könnyebben észrevesznek – meg amúgy is bejön nekünk a “Rossisárga” 🙂


Balra: farmerdzsekinek álcázva – nem mondható, hogy részletszegény lenne: patkó, #13-mas, fekete macska…


Van választék, de rendelésre bármi elérhető, méghozzá három napon belül


Extravagáns kinézet – városi vagányok előnyben 😉


Kesztyűből nincs hiány, ahogy kisebb-nagyobb kiegészítőkből sem, de mindez csak töredéke a két katalógus (PE és Icon) tartalmának, melyekből bármit meghoznak


A nagyjából másfél-ezer oldalas(!) Parts Europe kiegészítő-katalógus és az Icon idei kínálata

Drágább, mint a láthatósági mellény, de a fazon sem azonos…


Bejön a stílus? 😉

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending