Connect with us

Újdonság

Stílusos biztonság: utcai és motoros bakancs egyben

Egyre nagyobb divat manapság a normál utcai ruháknak álcázott motoros felszerelés. Lehet már kapni ilyen kabátot, nadrágot és cipőt is – utóbbiak közül íme a TCX X-Blend és X-Garage

Published

on

tcx x-blend es x-garage
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ha robogózol, motorozol és út közben betérsz egy étterembe vagy egy bevásárlóközpontba, a nem szakavatott szemek gyakorlatilag észre sem veszik, hogy valójában teljes értékű motoros ruházatot viselsz. A TCX kínálatának talán legdizájnosabb, divatos darabjai az X-Blend és az X-Garage motoros bakancsok, amelyek a vintage stílust kedvelő városi vagányok szívét hódíthatják meg.

Az X-Blend WP egy vízálló lábbeli megerősített orr- és sarokrésszel, anatómiailag formázott, cserélhető talpbetéttel, a kopásnak különlegesen ellenálló, a lábbeli vintage stílusához illő talppal, fűzős megoldással. Úgynevezett „full grain” bőrből készült, ez kiváló komfortot, védelmet és ellenállóságot biztosít a környezeti hatások ellen, emellett erős és strapabíró. Az anyag a legkiválóbb minőségű bőrből, fejlett technológiával készült egy speciális barnító eljárással. Vintage barna és fekete színben elérhető, 39-47-es méretig. Az ára 58.500 forint.

Az X-Garage (lent) ugyancsak a vintage stílusjegyeket magán viselő modell bőrből, Air Mesh lélegző béléssel, megerősített orr- és sarokrésszel, anatómiailag formázott, cserélhető talpbetéttel. A talpa ultra könnyű EVA anyagból készült. Vintage barna színben kapható, 38-48-as méretig. Az ára 57.000 forint.


Mindkét modell a TCX által több éven keresztül fejlesztett „Comfort Fit System” rendszerrel készült, amely az egyik legerősebb pontja a cég termékeinek. Ennek a különleges, majdnem teljes egészében manuális technikának köszönhetően a lábbeli tökéletesen reprodukálja az emberi láb formáját és felépítését, rendkívül kényelmessé és ideálissá téve azt hosszú távú, különböző helyzetekben történő használat esetén is.És természetesen – ahogy azt a TCX-től már megszokhattuk – mindkét modell CE homológ, tehát nem csak jól néznek ki, de teljes mértékben megfelelnek a motoros lábbelikkel szemben támasztott biztonsági követelményeknek is.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending