Connect with us

Újdonság

Stílus és biztonság: Schuberth Metropolitan 1

A német gyártó új nyitott sisakja a rugalmasságot ötvözi a magasfokú biztonsággal és komforttal. Bármely motoros függetlenül attól, hogy robogót, café racer-t, naked bike-ot vagy túramotort vezet, tökéletes társra lelhet benne

Published

on

schuberth m1
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Egy tulajdonság, mely kiemeli a sok közül ezt a minőségi bukósisakot, a remek variálhatóság: viselhető akár csak a (különböző színekben elérhető) napellenzővel, plexi nélkül is, ez esetben két különböző színben kapható sild szerelhető fel a plexi helyére. A tetőszellőző is kétféle színben kapható, valamit különböző mintázatú pleximechanika takaró panelekkel tehető még egyedibbé. Prémium minőség, a Schuberth-től már jól megszokott módon, kívül-belül a legapróbb részletig.

Stílusvariációk

Öt különböző színű plexi
Öt különböző napellenző
Két különböző tetőszellőző (a gyári mellett titán változatban is kapható)
Két különböző színű sild
7 divatos színben kapható
6 különböző pleximechanika takaró paneldekoráció

Az újdonság már kapható, 123.000 forinttól

Újdonság a Plug&Play sisakkommunikációs rendszer, melynek használata mostantól minden eddiginél könnyebb. A fülhallgató, a mikrofon, antennák és kábelek gyárilag, előre a sisakba vannak építve, láthatatlan módon. A Metropolitan 1-be beépített SRC-System az elegancia és a funkcionalitás iskolapéldája. Egyszerűen csak az előre kialakított helyre kell illeszteni a SRCS-t, és már működik is! Ily módon azonnal elérhető az összes funkció: telefonhívások kezelése, motor-motor kommunikáció, navigáció, zenehallgatás.


EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending