Csatlakozz hozzánk

Hírek

Statoil Verdanapok a Siófok-Kiliti repülőtéren

Szexi autómosás, autó-motor kiállítás, design, koncertek minden mennyiségben.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szexi autómosás, autó-motor kiállítás, design, koncertek minden mennyiségben.

Még holnap is nyitva lesz a Siófok-Kiliti reptéren megrendezett Verdanapok rendezvény, ahol motoros szempontból is érdemes szétnézni. A Báthory Design standján itt vagyunk mi is a Hondarázzsal, ami mellett ott van magyarország egyik legdrágább motorkerékpárja a Snake Bike, amit szintén Báthory András fényezett.

Kint van a Full-Gas a BMW, Ducati, KTM, Suzuki képviseletében, és a Yamaha Bajnok és a Yamaha Pest is standol. Erdős Csabától és Besenyei Pétertől lélegzetelállító bemutatót láthattunk, nem utolsó sorban a Talmácsi motorsport versenyzőpalántái mellett. Ezen kívűl érdekes autók, Oakley napszemüvegek és felszerelések minden mennyiségben láthatóak és megvásárolhatóak.

Hogy a család se unatkozzon, ugrálóvár, bungee jumping, sétarepülés és falmászás várja a közönséget. Egy jó hétvégi program lehet erre a rendezvényre kilátogatni, a Balaton parton most ugyanis az idő a strandolásra nem nagyon alkalmas. Ma este még Rúzsa Magdi is itt lesz.

A névadó szponzor a Statoil. Motoros vonatkozását is sikerült megtudnunk Bobek Józseftől, a cég képviselőjétől. A svéd-norvég cég 10W-40, 15W40-es versenysportban bizonyított szintetikus motorolajokat és láncsprayket kínál, ami bennünket, motorosokat főként érdekelhet, de az autós kenőanyagok is jó minőségűek és jó árban kaphatóak az autósboltokban és szervízekben.

Lényeg a lényeg, mindenkit szeretettel várunk itt a reptéren!

Galéria
 


 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending