Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

STARK VARG – elektromos krosszmotor

Bemutató: Megváltoztatja a világot az úttörő Stark VARG elektromos motocross versenymotor

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Mivel fogsz ma motorozi? 125 köbcentis kétüteművel? 250-es vagy 450-es négyüteművel? A VARG a bolygó legsokoldalúbb és legfejlettebb krosszmotorja. Könnyen testreszabható a képzettségi szintedhez és vezetési stílusodhoz bármely pályán. A Stark VARG App (amit akár már most is letölthetsz a telefonodra) segítségével akár 100 menetmódot is létrehozhatsz. Tetszés szerint beállíthatod a teljesítménygörbét, a motorféket, a kipörgésgátlót és a virtuális lendkerék tömegét, valamint öt üzemmódot is telepíthetsz aktívan a motorra.

De lesz elég erő?

A VARG csúcsteljesítménye 80 LE, ami 30%-kal több, mint egy tipikus 450 köbcentis négyütemű. A hátsó keréken 938 Nm nyomatékot ad le, ami több mint a duplája a 450-esek bármelyikének!

Irányítsd a VARG teljesítményét

Néhány másodperc alatt beállíthatod a teljesítményt 1 és 80 LE között a Stark VARG App segítségével, amely egy intuitív és átfogó eszköz, amely elérhető a motor kijelzőjén, – amely egy teljes értékű telefon – illetve Apple vagy Android telefonodon.

A Stark Future azért született, hogy kihívást jelentsen a motorkerékpár-ipar számára és inspirálja a fenntarthatóságot. A cég első sorozatgyártású modellje – a Stark VARG motocross modell – bebizonyítja majd, hogy az elektromos technológia minden tekintetben felülmúlja a benzines megfelelőit.

A Stark VARG az első elektromos motorkerékpár, amely teljesítményében vezető szerepet tölt be kategóriájában.
Az új modell szabadalmaztatás alatt álló technológiájával és tervezési jellemzőivel átirányítja az ipart, hogy inspirálja a versenyzőket és a versenyzőket a fenntarthatóság felé. A hagyományos technológia túlteljesítése érdekében a Stark VARG-ot az alapoktól kezdődően fejlesztették ki, az erőátvitelt és az alvázat úgy építették meg, hogy tökéletesen működjenek együtt, és minden alkatrészt a rendeltetésének megfelelően optimalizáltak. Ez fizikai bizonyítéka annak, hogy egy elektromos krosszmotor minden tekintetben felülmúlhatja a belső égésű motoros megfelelőit.

Nagy hatótávolság

A VARG rendelkezik a világ legenergiasűrűbb akkumulátorrendszerével. 6 kWh akkumulátorkapacitás kevesebb, mint 32 kg, beleértve a teljes házat, az akkumulátorkezelő rendszert és az összes többi belső alkatrészt. Ezt főként számos, szabadalmazott, úttörő újítás tette lehetővé: a magnézium méhsejt burkolat, a “Sticky Fingers” cellatartók, a nyomáscsökkentő rendszer és az akkumulátorcellákat konfiguráló egyoldalas tápegység. A hatótávolság hasonló egy 450 köbcentis krosszmotorhoz, tele tankkal.

A VARG kényelmesen teljesít egy teljes versenytávot MXGP intenzitással vagy akár 6 órányi könnyű terepezést, és a töltőtől és a konnektortól függően 1-2 óra alatt teljesen feltöltődik.

Élvonalbeli akkumulátor-kialakítás: A szabadalmazott könnyű méhsejt-magnézium-akkumulátorház-szerkezettel a VARG „Flying V” séma minden cellát közvetlenül a házhoz köt. Ez nagy vezetőképességet biztosít a léghűtéses ház számára. Az eredmény egy nagyon egyenletes és szabályos akkumulátorhőmérséklet, és mellőzi a szükségtelen súlyt a párolgó- vagy vízhűtéshez.

Kicsi, könnyű és erős: A méhsejtszerkezetű héj rendkívül erős, könnyű és kompakt szerkezetet biztosít, hozzájárulva a VARG lágy kezelhetőségéhez. Biztonság: A VARG akkumulátora teljesen vízálló, meghaladja az IP69K követelményeit. Az erős méhsejt szerkezet nagy ütésállóságot nyújt, így tartós, biztonságos és könnyű akkumulátort biztosít.

HIHETETLEN KEZELHETŐSÉG

A teljesen feltöltötten 110 kg-os Stark VARG könnyűnek számít ebben a kategóriában. Elektromos hajtáslán fontos előnye, hogy a benzimotor tehetetlenségének töredékével rendelkezik, így pillesúlyú vezetési élményt nyújt. A motor szerkezeti elemként való felhasználásával olyan motokrossz vázat tudtak kifejleszteni, amely közel 50%-kal könnyebb a versenytársaknál. Mindeközben megőrizték az azonos vagy magasabb szilárdsági tulajdonságokat és az optimalizált hajlási jellemzőket.

Az elektromos szénszálas hüvelyes motor a négy- vagy akár kétütemű motorkerékpárok tehetetlenségének töredékét generálja. Ez egyedülálló könnyedséget, mozgékonyságot és manőverezhetőséget biztosít. Gondosan tesztelték és elemezték a jelenleg legjobban teljesítő krosszmotorokat. Ez a módszer lehetővé tette a Stark fejlesztői számára, hogy olyan vázat készítsenek, amely ideális mennyiségű függőleges, oldalirányú és torziós flexibilitást biztosít amely kiszámítható, stabil és kényelmes vezethetőséget garantál.

Prémium felfüggesztés

A Kayabával és a Technical Touch-szal kötött együttműködés előnyeit kihasználva a VARG felfüggesztését 310 mm-es rugóúttal fejlesztették ki mind az első villa, mind a hátsó lengéscsillapító esetében. A standard himbarendszer progresszív görbéje a kényelem és a stabilitás érdekében optimalizálták, miközben javult a tapadás.

Hét különböző alapbeállítás áll rendelkezésre a versenyzők számára 5 kg-os súlyhatáron belül, ami azt jelenti, hogy a testsúlyához és képességeihez igazodó csillapítást választhatsz!

Csendes

Motorozz bárhol, bármikor, és tárd fel a lehetőségeket a természet élvezetére, hogy olyan helyeken motorozhass, amelyekre eddig gondolni sem mertél volna.

Tiszta

Nulla károsanyag-kibocsátás, szűrők nélkül és egyszerű gondozással. A VARG nem igényel több karbantartást, mint egy bicikli. Olcsó fenntarthatóság és kevesebb időveszteség: Nincs benzin, kevesebb az alkatrész, kevesebb időveszteség a motor karbantartásával, több idő a vezetésre.

Ezt tényleg szinte csak élvezni kell.

 Legfontosabb Stark VARG jellemzők: (svédül „erős farkas”)

– Több motorkerékpár „egyben” testreszabható teljesítmény-beállításokkal a 125-ös kétütemű és egy 650-es négyütemű motor karaktere is kihozható belőle

– Innovatív motor, hűtőrendszer és akkumulátor-architektúra a páratlan teljesítményért.

– Kategóriájában vezető hajtáslánc 80 LE-vel, 9 kg/LE teljesítménnyel, ami azt jelenti, hogy a Stark VARG a leggyorsabb krosszmotor a piacon.

– Ultra kicsi és könnyű váz koncepció prémium anyagok felhasználásával, mint például szénszál, magnézium és aero-minőségű alumínium.

– Okostelefonos műszerfal és motorkerékpár beállítási alkalmazással.

– Szép karosszéria, amely az ergonómiát, a kényelmet és a teljesítményt helyezi előtérbe.

– Első osztályú felfüggesztési megoldások a KAYABA szakemberektől.

– „Utazz bárhol, bármikor” koncepció az alacsony karbantartási igénynek, a nulla károsanyag-kibocsátásnak és a zajmentességnek köszönhetően.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending