Connect with us
Suzuki

Hírek

SSP – Moszkvai beszámolók

Talma 8., Németh 20. Imi 24. helyen végzett a versenyen.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG


Hazánk fiai ezen a hétvégén Moszkva mellett húzták a gázt. íme a beszámolóik:

A verseny napja esővel kezdődött, így vizes pályán folyt a bemelegítés a supersport kategória mezőnyének. Talmácsi Gábor a 8. helyen zárt. A versenyre aztán felszáradt az aszfalt, így száraz futamhoz készülődtek a csapatok. Talmácsi a 10. helyről indult a 22 körös versenyen. A magyar motoros jól kapta el a rajtot, mellyel néhány helyet azonnal szerzett magának. Öt kör elteltével a 6. helyen száguldott, de nem sokkal később ketten is megelőzték, viszont nem szakadt le és magabiztosan tartotta az előtte motorozók tempóját. Sőt, a futam legvégén 4 tizedes hátrányban kezdte meg az utolsó kört és nem sok hiányzott, hogy befutóra megverje Antonellit, aki végül mindössze 94 századdal haladt át hamarabb a célvonalon.

Az első orosz versenyt Kenan Sofuoglu nyerte, mögötte Jules Cluzel lett a második. A harmadik helyen a hazai versenyző, Vladimir Leonov végzett.

Talmácsi Gábor #14:

Ez volt az eddigi legjobb versenyem, melyen sikerült megszereznem az eddigi legjobb eredményemet is. A reggeli eső miatt nem volt jó a tapadás és verseny közben többször is összecsuklott a motorom eleje, de mindent megtettem, hogy tartsam a tempót az előttem haladókkal. Az utolsó 2-3 körben végig nagyon jó ritmusban tudtam motorozni a kopott gumikon és ha lett volna még egy-két kör, reális esélyem lett volna harcolni akár a 6. helyért is, de így sem panaszkodok;) Jókat meccseltem Foret-val és Antonellivel. A csapat is és én is nagyon boldogok vagyunk. Sokat dolgoztunk a hétvégén is, sok új tapasztalatot szereztünk és megint előreléptünk egy fokkal. A 8. hellyel 8 pontot szereztem, és az összetettben is előreléptem a 18. helyről a 14. helyre!

Talmácsi Gábor az eddigi 5 versenyén szerzett 25 pontjával az összetettben a 14. helyre lépett előre.

Németh Balázs #38:

A tegnapi kvalifikáción mentem a legjobb időmet, ezért az akkor használt konfiguráció mellett tettük le a voksunkat. A rajtom sajnos nem volt túl jó, nem nyertem pozíciókat, sőt az első körben egy helyet veszítve, 28-ként haladtam át a célvonalon. Szerettem volna jól rajtolni, hogy ne kerüljek bele a tumultusba és ne szakadjak le a középmezőnytől. Ez most nem sikerült. Ez után jó pár körig beragadtam az egyik versenyző mögé, akit csak a 13. körben tudtam megelőzni. A következő kilencben még két pilótát sikerült ’legyűrnöm’, de ez csak a 20. helyhez volt elég. Ezen a pályán most nem tudtam kihozni többet sem magamból, sem a motoromból, de már várom Nürburgringet, ami a kedvenc pályáim egyike. Remélem, hogy ott jobb eredményt tudunk majd elérni

!

Tóth Imre #10:

A pontszerzés nem jött össze. Már a verseny elején nagyon sok problémám volt a tapadással, ami miatt az első körben ki is sodródtam. Emiatt az utolsó helyre estem vissza és gyakorlatilag itt el is úszott az egész. Több versenyzőt is sikerült megelőznöm, de ők lassabbak voltak nálam az edzéseken. A motorom erős és gyors volt, de a futóművem nem volt jó. Nagyon rosszul mentünk ezen a pályán az egész hétvégén. Nürburgringen mindenképpen másképp kell teljesítenünk! Ez a moszkvai viszont nagyon nem a mi pályánk volt! Próbáltam végig nyomni és a verseny utolsó harmadában gyorsultam is, de a gumik nagyon elkoptak, az első abroncs teljesen szét is ment. Akár merre is állítottunk, nagyon nem találtuk a megfelelő megoldást. Azt hiszem, a legtöbb, amit tehetünk most, hogy a következő futamra koncentrálunk!

 

Végeredmény:

1. K. Sofuoglu

2. J. Cluzel

3. V. Leonov

4. S. Morais

5. B. Parkes

6. F. Foret

7. A. Antonelli

8. Talmácsi Gábor

20. Németh Balázs

24. Tóth Imre

 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending