Connect with us
Suzuki

Akciók

SRCS már Schuberth S2-höz is

Továbbfejlesztett gyári sisakkommunikáció Schuberth bukósisakokhoz.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Schuberth bemutatta gyári sisakkommunikációs rendszere, az SRCS (Schuberth Rider Communication System) továbbfeljesztett változatát, amellyel a márka új sporttúra sisakja, a zárt S2 szerelhető fel. Az új SRCS tökéletesen együttműködik az S2-nél bemutatott világújdonsággal, a sisakba épített Bluetooth- és rádióantennával. A beépített antennák 700 méterre növelik a készülék hatótávolságát, továbbá e megoldás révén hatékonyabban foghatók a különböző kommunikációs eszközök Bluetooth- és a rádiójelei.
 

Az SRCS intercom funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három motoros is kommunikáljon egymással menet közben. Az SRCS-hez csatlakoztatható mobiltelefon, GPS-navigáció és MP3-lejátszó is Bluetooth-on keresztül, a legfontosabb funkciók pedig hangutasítással vezérelhetők. Az SRCS beépített FM-rádióval is rendelkezik.
Az SRCS egyik legnagyobb előnye a konkurens termékekkel szemben az, hogy rendkívül egyszerűen felszerelhető és tökéletesen illeszkedik a bukósisakhoz. A készülék felszereléséhez egyszerűen le kell venni a sisakról az eredeti zajcsökkentő gallért, és néhány mozdulattal a helyére kell illeszteni az SRCS-sel felszerelt másik gallért. Ez a gallér ugyanazokból az anyagokból készül és ugyanolyan kényelmet biztosít, mint a sisak eredeti zajcsökkentő gallérja.
A korábbi SRCS modellekhez hasonlóan az új változat is a Schuberth és a Cardo közös fejlesztőmunkájának eredménye. A Cardo Systems, Inc. piacvezető a motorkerékpárosok számára készített Bluetooth-os kommunikációs termékek piacán.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A SCHUBERTH SRCS-RŐL
Tökéletesen integrált gyári sisakkommunikáció
A Schuberth mérnökei úgy tervezték meg az SRCS-t, hogy tökéletes egységet alkosson a Schuberth felnyitható bukósisakjaival, a C3-mal, a C2-vel és a Concepttel, valamint a márka új sporttúra sisakjával, a zárt S2-vel. A Cardo segítségével kifejlesztett kommunikációs eszközt a sisakok zajcsökkentő gallérjába építették be. Az SRCS ennek köszönhetően rendkívül könnyen felszerelhető, akár utólag is: egyszerűen le kell venni a sisakról az eredeti zajcsökkentő gallért, és néhány mozdulattal a helyére kell illeszteni az SRCS-sel felszerelt másik gallért. Ezután tépőzárak segítségével be kell helyezni a rendkívül lapos kialakítású fülhallgatókat a számukra kialakított mélyedésekbe, a rugalmas szárú mikrofont pedig a kívánt pozícióba kell állítani – és készen is vagyunk! Az SRCS nagy előnye a külső sisakhéjra szerelhető, bonyolult kommunikációs rendszerekkel szemben, hogy nem növeli a szélzajt.

Intercom két vagy három motoros számára
Az SRCS-nek köszönhetően a motorozás többé nem magányos elfoglaltság. Az intercom funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három motoros beszélgessen egymással
menet közben. A rendszer hatótávolsága – a terepviszonyoktól függően – akár 700 méter is lehet (Schuberth S2 bukósisak esetében). A csoportban motorozók megállás nélkül beszélhetik meg az útvonalat, a következő tankolás időpontját vagy bármi más fontos dolgot.

Telefonálás menet közben
Az SRCS-hez csatlakoztatható a legtöbb, Bluetooth-szal felszerelt mobiltelefon, a hívások fogadásához illetve elutasításához elegendő egyetlen gombnyomás. A hangirányítási funkcióval rendelkező mobiltelefonok az SRCS mikrofonján keresztül is kezelhetők.

Egyszerű tájékozódás GPS-navigáció segítségével
Az SRCS-hez csatlakoztatható a legtöbb, Bluetooth-szal felszerelt GPS-navigációs készülék. A navigációs program utasításai a bukósisakba szerelt fülhallgatókban hallhatók, így a motorosnak tájékozódás közben egy pillanatra sem kell levennie szemét a forgalomról.

Beépített FM-rádió
Az SRCS beépített FM-rádiója kiváló vételt biztosít és hat különböző adót képes tárolni. Az RDS funkció lehetővé teszi, hogy a rádió automatikusan arra a frekvenciára kapcsoljon, amelyen éppen a legerősebb a jel.
MP3-lejátszó: vezeték nélküli vagy USB-csatlakozás
Az SRCS segítségével menet közben is hallgathatjuk kedvenc zeneszámainkat. A hagyományos MP3-lejátszókat a többfunkciós USB-csatlakozón keresztül kapcsolhatjuk össze a készülékkel. Az A2DP technológiát támogató, illetve A2DP-adapterrel összekötött MP3-lejátszók vezeték nélkül is csatlakoztathatók az SRCS-hez.

Szoftverfrissítések
Az SRCS vásárlói számára a Schuberth ingyenesen és egyszerűen letölthető szoftverfrissítéseket biztosít. A tulajdonosoknak nem kell mást tenniük, mint regisztrálni a www.schuberth.com/src-system internetes oldalon, a Schuberth pedig automatikusan értesíti őket az aktuális frissítésekről. Az SRC-rendszer a többfunkciós USB-csatlakozón keresztül köthető össze a számítógéppel, az új szoftverek telepítése ennek segítségével történik.

Kiváló teljesítmény
Az SRCS kezelőfelülete öt multifunkciós gombból áll, amelyek természetesen víz- és időjárásálló kivitelűek. A készülék az AGC technológia segítségével automatikusan a környezet zajszintjéhez igazítja a fülhallgatók hangerősségét, így mindig optimális akusztikai környezetet biztosít. Az SRCS processzora más módon is javítja a hangminőséget, például kiszűri a kellemetlen zajokat.
Az SRCS-t nagy teljesítményű akkumulátorral szerelték fel, amely egy feltöltéssel akár tíz órányi beszélgetést illetve egyhetes készenléti (standby) üzemmódot tesz lehetővé.

További információ az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c), a +36-1-877-4430-as telefonszámon, a www.euromotor.hu honlapon és a pult@euromotor.hu e-mail címen.

Az S2 ezekben a színekben kapható:


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending