Csatlakozz hozzánk

Akciók

Spyke protektorok: védelem felsőfokon

Kiemelkedően hatékony védelem a sebesség szerelmeseinek: Spyke motoros bőrruhák szabadalmaztatott, többrétegű, kompozitszálas protektorokkal.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kiemelkedően hatékony védelem a sebesség szerelmeseinek: Spyke motoros bőrruhák szabadalmaztatott, többrétegű, kompozitszálas protektorokkal.

Szöveg és képek: EuroMotor Kft.

A Spyke szlogenje: Fell the speed, azaz Érezd a sebességet. Ez a sebesség azonban az élvezet mellett rengeteg veszélyt is rejt magában, s ezzel a Spyke mérnökei is tisztában vannak. Éppen ezért folyamatosan fejlesztik a Spyke ruhákba épített védőfelszereléseket, mindig újabb és újabb ötletekkel, sok esetben világújdonságokkal állnak elő, mindig egy célt szem előtt tartva: azt, hogy a Spyke ruhák viselői – legyen szó utcai motorosokról, amatőr vagy profi versenyzőkről – mindig a lehető legnagyobb biztonságban érezhessék magukat.

E folyamatos fejlesztőmunka gyümölcse volt néhány évvel ezelőtt a Cyber versenyruha háromrétegű vállprotektora, amelynek külső, titánborítású részét az overall külső felületén helyezték el csavarok segítségével.

A titánburok alatt, de még mindig a ruhán kívül kapott helyet egy kupola formájú, térhálós szerkezetű energiaelnyelő réteg. A protektor legalsó rétege a testhez kényelmesen illeszkedő, puhább anyagból készült.

Napjainkban ennek a különleges protektornak a továbbfejlesztett változatát találjuk a Spyke Motika, Speed Dream és Speed Evo egyrészes bőrruhákban. Az új, ergonómiai szempontok alapján elhelyezett, CE minősítésű vállprotektorok ellenálló, gumiszerű műanyag (TPU) kerettel és kemény, kompozitszálas héjjal rendelkeznek (Spyke szabadalom), hozzájárulnak a ruha szellőztetéséhez, és természetesen cserélhetők. A tervezők hasonló felépítésű, TPU kerettel ellátott, kemény, kompozitszálas külső borítást helyeztek el a könyököknél és a térdeknél is. Természetesen mindhárom bőrruhában CE minősítésű, kivehető könyök- és térdprotektorok találhatók, a kényelemről pedig a karoknál, a combok belső felén, a vádliknál és a térdhajlatokban elhelyezett rugalmas kevlárszövet gondoskodik. A Speed Dream és Speed Evo modellek púpos gerincvédője TPU kerettel és kemény, kompozitszálas héjjal készül, a Motika versenyruhán ennek továbbfejlesztett változata található.


Spyke Moteka bőrruha

A Spyke biztonsági fejlesztései a profi versenyzés világában is bizonyítottak, a 2009-es szezonban több neves pilóta az olasz cég ruháit választotta. A MotoGP világbajnokságon Andrea Dovizioso (összetett 6. hely), a Superstock 1000 világkupán pedig Xavier Simeon (összetett 1. hely) és Daniele Beretta (összetett 6. hely) is Spyke ruhában érezte a sebességet.


Xavier Simeon

További információk a Spyke magyarországi importőrénél, az EuroMotor Kft-nél. (1134 Budapest, Lehel u. 17/b.), a 06 1 877-4430-as telefonszámon és az info@euromotor.hu e-mail címen.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel út 17./b
Telefon: 06-1 / 877-44-30
Web: http://www.euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending