Csatlakozz hozzánk

Akciók

Sportcsizma akció: TCX, Diadora, Spyke

Az EuroMotornál most 20-40% kedvezménnyel vásárolhatsz sportos motoroscsizmát.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor

Sportcsizmát szeretnél olcsón? Az EuroMotornál most kedvedre válogathatsz, egyes modellekre 20 illetve 40 százalék kedvezményt adnak.

Az EuroMotornál most jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz meg egyes TCX, Diadora és Spyke sportcsizmákat.

Az akció keretében a TCX SS-Sport és SS Sport WP modellek 20 százalék kedvezménnyel vihetők haza. Az SS Sport a TCX CE minősítésű sport- és túracsizmája. A csizma felsőrésze mikroszálas anyagból készült, amelyet műanyag protektorokkal láttak el a sarokrésznél és a sípcsontnál, utóbbi protektort szellőzővel is felszerelték. Az SS Sport szára cipzár és tépőzár segítségével zárható, az Air Tech bélés hatékony szellőzést garantál (a WP modellben a beázás ellen vízhatlan bélés véd). Az orr-részen váltóbetét és cserélhető műanyag koptató található.

A Diadora sportcsizmákat egységesen 40 százalék árengedménnyel kínálják. A CE minősítésű Xtreme versenycsizma mikroszálas anyagból készített felsőrésszel, szellőző béléssel, antibakteriális, „emlékező” talpbetéttel, S.A.S. (Safety Ankle Support) biztonsági bokarésszel, cserélhető magnézium koptatókkal és keresztirányú merevítésekkel ellátott Skywalk versenytalppal készül.

A Diadora Eagle FX sporttúra modellek szintén rendelkeznek CE minősítéssel. A típus bőr felsőrésszel, szellőző béléssel, antibakteriális, „emlékező” talpbetéttel és műanyag protektorokkal készül.

A Spyke sportos modelljei 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg az EuroMotornál. A Totem Air csúcskategóriás versenycsizma felsőrésze perforált bőrből, versenytalpa poliuretánból készült. A talpbetét anyaga Deotex, amely innovatív technológiájának köszönhetően elnyeli a kellemetlen szagokat. A külső szövet alatt ütéselnyelő poliuretán rácsszerkezet kapott helyet, amelyre a külső poliuretán protektorokat csavarok segítségével rögzítik. Az Achillesnél elhelyezett hátsó védőhíd forgómozgását csavar biztosítja. A modell kapható nem perforált kivitelben is Totem TT néven.

A Spyke Sport Tourer, ahogyan a neve is mutatja, egy sportos túracsizma, amelyet elláttak a Totem versenycsizmák fő biztonsági fejlesztéseivel. A Sport Tourer külső szövete marharbőrből készült. A modell kapható normál (TT) és vízálló (WP) kivitelben is.

Az akció a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze. További információk az EuroMotornál.

Comments

comments

Trending