Csatlakozz hozzánk

Hírek

Speciális BMW-k augusztustól

Különleges kiadás érkezik az R1200GS Adventure-ből és az F800GS-ből

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: BMW

Hamarosan két új speciális modell jelenik meg a bajorok kínálatában, az R 1200 GS Adventure Triple Black és az F 800 GS Trophy.

A BMW R 1200 GS Triple Black 2010-ben elért sikerének és a vásárlói igényeknek megfeleően a „nagytestvér” is kapható lesz ebben a különleges kiadásban: hamarosan érkezik az R 1200 GS Adventure Triple Black. Az egyedi fényezés, a fekete BMW Telelever villa és a fekete motorblokk kombinációja feltűnően férfias hatást kölcsönöz az új modellnek. A Paralever lengővilla, az aszfaltszürke metál hátsó váz, a gránitszürke hengerfejvédő és az ezüst oldalsó tankdíszítés a technikai tökéletességet hangsúlyozza.

A BMW R 1200 GS Adventure Triple Black fontos részletei a zafírfekete metál fényezés, a fekete teleszkóp villa, a fekete motorblokk, az aszfaltszürke metál hátsó váz, az egyágú, aszfaltszürke metál hátsó lengőkar, az alumínium tank ezüstszínű díszítőelemekkel, a gránitszürke hengerfej-védő és a kétszínű (fekete/szürke) ülés.


BMW R 1200 GS Adventure Triple Black

Rengeteg apróság hangsúlyozza a BMW F 800 GS Trophy enduro mivoltát. A különleges festését egyedülálló dekorelemek teszik teljessé. Az egyedi markolatvédők, az alumínium motorblokk védő és az új ülés a motor dinamikusságát hangsúlyozzák.

A BMW F 800 GS Trophy fontos részletei tehát a különleges, alpin fehér és „Desert” kék fényezés, a különleges dekoráció, a nagy, szélterelővel ellátott markolatvédő, az erős motorblokk-védő alumíniumból és a kétszínű (fekete/szürke) ülés.


BMW F 800 GS Trophy

A két speciális modell 2011 augusztusától rendelhető

Comments

comments

Trending