Csatlakozz hozzánk

Hírek

Spanyolországban tesztel Talmácsi

Talma három napos jerezi VB-főpróbájának első napja

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A világbajnoki szezon előtti utolsó három napos tesztelésre gyűlt  össze a Moto2 és a 125-ös kategória mezőnye a dél-spanyolországi Jerezben.

Napsütésben, kiváló motoros időben kezdődött a gyakorlás a mai reggelen. A versenyzők még a száguldás előtt összeálltak egy közös fotóra. A Moto2-es kategóriában induló negyven versenyzőt nehéz volt összezsúfolni a tablóképre. Talmácsi Gábor és Andrea Iannone már a csapat hivatalos színeiben feszített, a motor azonban még nem kapta meg az idei „ruháját”. A mai napot arra szánta a Fimmco SpeedUP Team, hogy minden olyan beállítást kipróbáljon, ami a legutóbbi tesztelésen elmaradt, mert csak így sikerülhet az előre lépés.

Tíztől négyig mindkét géposztály versenyzői körözhettek, Talmácsi ekkor 1’46.302-vel zárt, ami a huszonötödik leggyorsabb kör volt a Moto2-es között. Ebben az időszakban sok mindennel próbálkoztak a mérnökök, Talma szinte végig a motor elejének pattogására hívta fel a szerelők figyelmét. Négy és öt óra között csak a hatszázasok voltak a pályán, a magyar versenyző ekkor 1’46.361-et motorozott, amivel szintén huszonötödik lett. A pattogás okozta ekkor is a legtöbb gondot a magyar világbajnoknak, a csapat holnap új geometriai beállításokkal próbálja ezt kiküszöbölni.


Talma gépe még a tesztidőszakban  szokásos fekete fényezésű…

Talmácsi Gábor:
“Küzdelmes napon vagyunk túl, de elvégeztük azokat a feladatokat, amelyeket a mérnökök mára beterveztek. Még mindig 
pattog a motorom eleje a kanyarokban, ezért holnap változtatunk a geometria beállításokon, hogy megszűnjön ez a kellemetlen jelenség. Nagyon fontos a következő két nap, hiszen ezután már a világbajnokságon kell teljesíteni

Folyamatos ÉLŐ közvetítés a jerezi 125-ös és Moto2-es teszthétvégéről:
http://www.crono-jerez.com/cgi/resultados.php


…a ruhája viszont már készen áll az éles bevetésre

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending