Csatlakozz hozzánk

Hírek

WSBK: Sebestyén óriásit bukott a felvezető körben – videó

Meg is sérült ebben a horror bukásban Peti, amelyben nem ő volt a hibás: elcsúsztak előtte, még a bemelegítő körben…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A számos technikai problémát felvonultató asseni futam után a Team Tóth újult erővel és lelkesedéssel érkezett meg Imolába. Peti csütörtökön részt vett a Dorna szervezésében megrendezett médiaeseményen, majd szerelőivel sort kerítettek a szokásos pályabejárásra.


A pénteki kétszer egyórás edzés nagyon eredményesen telt. Sebestyén tudatosan építette fel a tréningeket és minden egyes apró beállításváltoztatás pozitív eredményt hozott. A szombat reggeli edzésen is folytatódott a lendület, sőt a Superpole-on Petinek sikerült megfutni azt az időeredményt, amit korábban kitűzött magának. Minden előjel azt mutatta, hogy végre minden összeáll a futamra – és végre fog majd tudni egy jót versenyezni és komoly csatákra lesz esélye (a teljesített köridők alapján), de…

…erre sajnos nem kerülhetett sor, mert Schmitter a verseny előtti felvezető körben éppen Peti előtt csúszott el, aki hiába próbálta, már nem tudta kikerülni a földön csúszó pilótát, és átment rajta, majd ő is hatalmasat bukott:

A bukás miatt a verseny rajtját is elhalasztották, de akkor ez már nem is annyira érdekelte a Team Tóth egyik felét, hiszen mindenki Peti miatt aggódott. Bár a bukás borzalmas látványt mutatott, szerencsére a magyar versenyzőnek nem tört el egyetlen csontja sem, viszont a bal lábfején egy csúnya sérülés keletkezett, amit össze kellett varrni, így számára ez a versenyhétvége befejeződött.


“Nagyon biztatóan alakultak az időeredmények, egyre közelebb tudtam kerülni a mezőnyhöz. Úgy éreztem, hogy lehetett volna még jobb tempót is menni, de nem sikerült kimotorozni a gumiból a maximumot. Nagyon vártam a futamot, mert éreztem, hogy most minden eddiginél jobban összeálltak a dolgok. Sajnálom, hogy így alakult, de örülök, hogy se Schmitternek, sem pedig nekem nem lett komolyabb bajunk. Nem tört el semmim, viszont a bal lábfejemet össze kellett varrni, mert valami átlyukasztotta a csizmámat esés közben, illetve még további vizsgálatokra van szükségem, hogy kiderítsék mennyire sérültek a lábamban a szalagok” – nyilatkozta Sebestyén.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending