Blog

Sosem lehet elég korán kezdeni a motorozást!

Tima Kuleshov 2 évesen pocketbikkal lett az internet sztárja

Az igaz, hogy minél korábban érdemes elkezdeni a motorozást, hogy a megfelelő reflexek kifejlődjenek. Tima Kuleshovnál ez a reflexfejlesztés már 2 éves korban elkezdődött. Neki valószínűleg nem lesznek gondjai az egyensúlyérzékkel később, ha nagymotorra ül majd.

 

Azért látszik, hogy nem most kezdte a kissrác, tehát jobb ha felkötjük a gatyát és mi magyarok is adunk ilyet az internet népének.
Kinek van fiatalabb motoros gyermeke, akiről írhatunk?
Találtunk még néhány profi képet is, így már biztos, hogy a Tima nem fog a süllyesztőben eltűnni, már csak azért sem, mert nagyon cuki! A posztja pedig már majdnem 5 millió megtekintésnél jár… Csak így tovább Tima!


Comments

comments

About the author

Benkő Zsolt

Amióta az eszemet tudom mindig minden motort ki akartam próbálni. Emlékszem még apám 350-es oldalkocsis Jawa motorjára, amikor kb 3 éves voltam azzal vitt sokszor. Ott csípődött be nekem a motorozás. Azóta mentem már szinte mindenféle motorral még Noriyuki Haga Superbike VB-s Yamahájával is Mugellon.
2003-óta vagyok motoros szakújságíró és több, mint 1000 motort teszteltem, így nagy meglepetés már nem érhet egyiken sem.
Kedvenceim városban a robogók, nagymotorok közül pedig az ezres Superbike-ok.