Connect with us
Suzuki

Blog

Sosem késő új motort venni!

Tökéletes példa erre a 85 éves brit motoros Dick Comer, aki nemrég vásárolt egy zsír új Honda Super Cub 125-ös motort

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az idős urat elég jól ismerik a környéken, mivel fénykorában motorkereskedőként tevékenykedett, valamint azért is, mert 14 éves korától motorozik. Így több mint 71 évnyi motoros tapasztalattal rendelkezik, ami nem túl gyakori egyik szakmában sem, főleg nem a motorozásban.

Élete során számos motort birtokolt már és még triál versenyeken is indult. Hogy egy kicsit még perspektívába helyezzük Comer úr korát, ő már javában a húszas éveit élte, amikor Soichiro Honda bemutatta az eredeti Super Cub 125-öst 1958-ban. A modellről csak annyit, hogy az elmúlt 61 év alatt a Cub a világ egyik legnépszerűbb kétkerekű közlekedőeszközévé nőtte ki magát, több mint 100 millió darabot adtak el belőle pályafutása során.

Comer úr a Bransons Motorcycles tulajától, személyesen Paul Branson-tól vette át az új motorja kulcsát. Nem mellesleg az 1979-es nyitás óta visszajáró vendég az öreg, így több mint 40 éve tartják a kapcsolatot. Reméljük még jó sokáig fogja tudni élvezni a kis Hondát az öreg és innen is a legjobbakat kívánjuk neki!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending