Csatlakozz hozzánk

Hírek

Sose volt még ilyen jó (januárja) a BMW-nek

A bajorok ott folytatják, ahol abbahagyták: értékesítési rekorddal indította centenáriumi évét a BMW

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A BMW kimagasló eredménnyel indította az újévet, az előző (2015.) januári számokat 19,6 százalékkal múlva felül. A gyártó 7.488 darab robogót és motorkerékpárt adott át világszerte, amellyel a BMW Motorrad fennállása legsikeresebb januári értékesítési eredményét könyvelhette el.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a 2015-ben látott folyamatos, hosszú távon fenntartható értékesítési növekedés 2016-ban is folytatódik. Annak ellenére, hogy eladásainkat nem egy piacon gazdasági akadályok nehezítik, optimistán tekintünk a vállalatcsoport centenáriumi esztendője elé: bízunk azon pozitív tendenciában, amely szerint idén újabb értékesítési fejlődést érünk el” – fogalmazott Dr. Ian Robertson, a BMW globális értékesítésért és marketingért felelős tagja.

Rekord az autóknál is

Miután 2015-ben fennállása eddigi legsikeresebb évét érte el, világszerte átadott 152.879 darab négykerekűjével a BMW Group (BMW, MINI, Rolls-Royce) története eddigi legeredményesebb januárját könyvelhette el – ez 7,5 százalékkal szárnyalja túl az egy évvel korábbi eredményt.

Miközben a BMW és a MINI eladásai külön-külön is jelentős mértékben gyarapodtak, a vállalatcsoport Ázsiában és az öreg kontinensen is közel kétszámjegyű növekedést ért el. Európában 61.737 BMW és MINI modell kelt el az év első hónapjában, ami az egy évvel korábbi számok tükrében 10,9 százalékos növekedést jelent.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending