Connect with us
Suzuki

Hírek

Sikeres volt Németh Balázs műtétje

A Complus SMS Racing magyar versenyzője még pénteken, a phillip islandi Superbike versenyhétvége nyitónapján bukott igen szerencsétlenül, eltörte a kulcscsontját. A 24 éves motorost vasárnap műtötték

Published

on

nemeth balazs mutet
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A beavatkozás komplikációmentesen zajlott, így nincs más hátra, mint a gyors és teljes felépülés. Németh Balázs szerdán érkezik vissza az európai kontinensre, azon belül is a csehországi Prágába, majd egyből Budapest felé veszi az irányt.

A H-Moto Team versenyzőjének fő célja az, hogy az április 14-én kezdődő Aragón Nagydíjon rajthoz tudjon állni, amire minden esélye meg is van. A magyar motorosnak így kicsit több mint másfél hónap áll rendelkezésére a rehabilitációt illetően, amely elviekben elégséges ahhoz, hogy visszanyerje régi formáját.

Az Ausztrál Nagydíj versenyhétvégéje egyébként alaposan megrostálta a mezőnyt és a pálya új aszfaltja bizony a legkiválóbb versenyzőkön is kifogott, hiszen a hétvége során Németh Balázson kívül három korábbi világbajnok is a kórházban kötött ki.

Talmácsi Gábor még a pénteki első szabadedzésen bukott, míg Carlos Checa és Marco Melandri a Superbike első futamán ütközött össze egymással, amely után Checát egyből kórházba szállították, Melandrit pedig korábbi vállsérülése folytán szerdán fogják megoperálni.

A legfőbb cél, hogy április 14-én Spanyolországban már indulhasson a következő versenyen

Forrás: H-Moto, P1race

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending