Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Sikeres volt a hungaroringi Szezonnyitó

A majdnem télies idő ellenére nagy sikerrel zárult vasárnap a Hungaroringen a Szezonnyitó Motoros Nap, a kicsiktől kezdve a felnőtt motorosokig sokan kilátogattak a változatos programokkal tarkított rendezvényre

Közzétéve

ekkor

szezonnyito beszamolo a hringrol
Sportster
MAI Kótyavetye

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni. Nemcsak az autósoknak, hanem a motorosoknak is szól számtalan, a biztonságos közlekedésért indított kampányuk. Nem véletlen, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) hagyományteremtő, idénynyitó Motoros Napot rendezett április 7-én a Hungaroringen.

Az eseményen a meglehetősen zord időjárás ellenére rengetegen tették tiszteletüket, és az egészen kicsiktől kezdve a felnőtt motorosokig mindenki jól érezte magát. A résztvevők egyöntetűen kijelentették, a biztonságos és balesetmentes közlekedésért folytatott küzdelem csak akkor lehet sikeres, ha több ilyen rendezvényre tudna kilátogatni a motoros társadalom.

Úgy tűnik, a motoros társadalom abszolút mértékben befogadó a rendezvény ötletével kapcsolatban

Az NKH hagyományteremtő szándékkal hozza létre a Motoros Napot, amit igazi szezonnyitó rendezvénynek szánt. Olyan motoros találkozónak, ahol a motorkerékpárok üzemeltetésével kapcsolatos műszaki teendőkről, az aktuális közlekedési szabályváltozásokról, és persze még sok minden másról lehet hasznos információt szerezni motorosoknak és más közlekedőknek egyaránt.

A Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram részeként a Kulturált Közlekedésért Alapítvány (KKA) és az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) által megrendezett szezonnyitón nemcsak a közlekedési morál és a járművezetők felkészültségének javítását sikerült remélhetőleg elérni, hanem egész családok számára szerveztek olyan programot, ahol a kicsiktől a felnőttekig mindenki jól érezhette magát.

Fantasztikus látványt nyújtott, amikor a vállalkozó kedvűek saját motorkerékpárjukkal köröztek a Hungaroring versenypályáján, és amíg a szülők motoroztak, addig a gyermekek kerékpáros ügyességi versenyen mérhették össze tudásukat, vagy a roppant népszerű mini KRESZ-parkban ismerkedhettek a közlekedés szabályaival.

Nagy öröm a szervezők számára, hogy rengeteg családot sikerült megszólítani a rendezvénnyel

Sikeresen lezajlott a Szezonnyitó Motoros Nap a Hungaroringen, s már a helyszínen több pozitív visszajelzést kaptunk mind a hivatalos-, mind a civil vendégek részéről. A Kulturált Közlekedésért Alapítvány nevében köszönetemet fejezzem ki minden résztvevő kollegának a szervezési folyamatban való rugalmas részvételért, a profi szervezésért. Reméljük, hogy a hagyományteremtő szándékkal elindított rendezvény a jövőben hasonló sikerrel folytatódik” – jelentette ki Sztrapák Ferenc ügyvezető.

A rendezvénynek helyszínt biztosító Hungaroring Sport Zrt., valamint a szervezésben és a lebonyolításban jelentős szerepet vállaló Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum munkatársai és meghívott vendégei egyaránt úgy vélik, sok ilyen rendezvényre lenne szükség ahhoz, hogy a közutakon egyre kevesebb baleset történjen.
A Hungaroringen található Vezetéstechnikai Centrum a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni. Nemcsak az autósoknak, hanem a motorosoknak is szól számtalan, a biztonságos közlekedésért indított kampányuk.

Remélhetőleg sikerült elérni a közlekedési morál és a járművezetők felkészültségének javítását

Számunkra a legtermészetesebb dolog, hogy egy ilyen rendezvény számára helyszínt biztosítunk, hiszen a szervezők céljaival maximálisan azonosulni tudunk. Nagy örömömre szolgált, hogy a meglehetősen hideg idő ellenére rengetegen jöttek ki a Hungaroringre, és nagyon sok családot is sikerült megszólítanunk a közös, balesetmentes közlekedésért folytatott kampányunkkal. Mindemellett sikerült azt is bebizonyítanunk, hogy a Hungaroringen igenis több rendezvény is megfér egymás mellett, hiszen a szezonnyitó mellett gokart-bajnokság, illetve a motorosok pályára engedése előtt autósprogram zajlott a legkisebb fennakadás nélkül” – fogalmazott Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese, aki egyben a Vezetéstechnikai Centrum ügyvezetője.

A Tanpálya kezdeményezésére találkozhattak az érdeklődők többek között Tóth Imre gyorsasági motorversenyzővel, valamint a fiatalokhoz szóló kampányuk két arcával, a világ egyik legjobb triálosával, Hegedűs Lászlóval – a világranglista 7. helyezettje látványos bemutatót is tartott, melyen beállította a nem hivatalos oldalugrás magyar rekordját – valamint Kovács Kokó István fiával, Bencével. Utóbbi két fiatal a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum a rövidesen induló facebook-os játékának is az arca lesz.

Végül íme egy rövid beszámoló a napról mozgókép formájában is…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending