Csatlakozz hozzánk
KTM

Akciók

SHOX: outlet hetek és ajándék kuponok!

Szezonvégi kánaán a SHOX Motoros Áruház polcain!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg: SHOX

Közeledik a motoros szezon vége, ami biztosan nem nagy öröm a számodra, azonban egy pozitívuma mégis van a dolognak: lépten-nyomon „szezonvégi akciókba” botlasz a motorosboltokban is.

 A szezonvégi akciók alkalmával egyes termékeket a fogyasztói ár töredékéért, néha beszerzési ár alatt lehet megkapni. Ez jó lehetőség Neked, hogy olcsóbban vedd meg, amire úgyis szükséged van, a megspórolt összeg pedig még biztosan jó lesz valamire! Az árengedményt kihasználva azonban „feljebb is léphetsz egy vagy több kategóriával”, azaz olyasmit is meg tudsz szerezni, amit korábban nem engedhettél meg magadnak!

Csak gagyit lehet kapni az akciósan? Nem! A szezonvégi akciókat a modellváltások teszik szükségessé. Mindenki tudja, mert mindenhol azt látja maga körül, hogy a gyártók egyre gyakrabban jelentkeznek technikai újdonságokkal. Ha ezt nem teszik, akkor is változtatják legalább a termékek dizájnját, hogy ne legyen unalmas a temékpalettájuk és újdonságaikkal magukra tudják irányítani a vevők figyelmét. Emiatt kell kifogástalan minőségű termékeiket is „kifuttatniuk” a szezon végén.
 
A Shox Motoros Áruházban közel 1000 m2-en, három szinten 10.000! féle motoros kellék garantálja, hogy az akciós termékek választéka az egyik a legszélesebb és nagy a valószínűsége, hogy az is ott lesz, ami pont neked kell! Ha nem vagy budapesti, akkor sem maradsz le a kedvezményekről, mivel az akciós termékek a SHOX partnerboltjaiban is elérhetők: az üzletlistát megtalálod a www.shox.hu „üzletek” menüpontja alatt. A pontos akciós készletről közvetlenül a boltoknál érdeklődhetsz.
 
Ha mégsem találod meg, amit kerestél, akkor nyomtasd ki ezt az 54.000 Ft összértékű ajándékkupon-gyűjteményt, és a teljes árú termékekből is akciósat tudsz csinálni!


Nagyításhoz kattints a képre!

SHOX MOTOROS ÁRUHÁZ

Cím:
Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93
Ruházat: (06/1) 439-0554, Bukósisak: (06/1) 453-0219,
Műszaki: (06/1) 439-0555
info@shox.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.shox.hu

Nyitvatartás:

h-p: 10-18h
sz: 10-14h

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending