Connect with us
just1 mx
Suzuki

Egyéb

A show Budapesten kezdődik! 2019 X-Trial!

Minden, amit még tudni kell…

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Időpont: 2019. Január 20.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Kezdés: 16:00 (várható befejezés 19:30)
Kapunyitás: 14:30 (15:00 bemelegítés a paddockban – csak VIP jeggyel rendelkezőknek!)
Jegyek: az Eventim oldalán és a Ticket Express jegyirodáiban

Parkolni és a helyeket elfoglalni a szokásos módon lehet. Kérjük, mindenki érkezzen időben! Parkolni az Aréna parkolóházában, illetve a környéken lehet. Bejutni a biztonsági ellenőrzést követően a főbejáraton keresztül lehet.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől a Papp László Budapest Sportaréna készpénzmentessé vált, így a büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni!

A budapesti futam versenyzői:
Versenyző   Nemzetisége
BOU Toni ESP
RAGA Adam ESP
BUSTO Jaime ESP
BINCAZ Benoit FRA
FAJARDO Jeroni ESP
DABILL James GBR
FUJINAMI Takahisa JPN
CASALES Jorge ESP
PEACE Dan GBR

 

Elképesztő helyzetek. Feszültség. Technika.

A Papp László Sportaréna ismét az X-Trial ügyességi motoros világbajnokságnak ad helyet, ám ez alkalommal a VB első, nyitó fordulójának helyszíne. Január 20-án, este 16 órától Budapesten kerül sor a világbajnokság izgalmas szezonnyitójára – pont ott, ahol a 2018-as szezon fináléja zajlott.

A tavalyi szezon volt az első alkalom, mikor az X-Trial világbajnokság egyik versenyét Budapesten rendezték meg. Akkor Adam Raga (TRS) győzedelmeskedett. A 2018-as, budapesti világbajnoki futam egészen az utolsó percekig feszülten telt, mivel a 20 éves Jaime Busto (GasGas) csupán három ponttal maradt le Raga mögött, megszerezve a második helyet.

Az akkori versenyről sérülése miatt hiányzó 12-szeres világbajnok, Toni Bou (RepsolMontesa-HRC) most azért is érkezik a magyar fővárosba, hogy győzelemmel kezdje a szezont és megtegye az első lépést világbajnoki címének megvédése felé.
„Úgy érzem, adósa vagyok Budapestnek” – nyilatkozta Bou. „A múlt szezonban nem tudtam részt venni a bajnokság utolsó fordulóján, mert megsérültem, de nagyon várom, hogy versenyezzek egy olyan közönség előtt, amely a tavalyi szezonban igazi szenvedélyt és érdeklődést mutatott a sportág iránt. Biztos vagyok benne, hogy egy versengéssel teli show lesz, ami nemcsak intenzív, de izgalmas is.”

A tavalyi szezon első három helyezettjét – Bou, Raga és Busto–idén két ígéretes ifjú próbálja letaszítani a dobogóról. A tavalyi negyedik, Benoit Bincaza Scorpa-tól megválva a Beta színeiben debütál.

További kihívók, Takahisa Fujinami (RepsolMontesa-HRC), Jeroni Fajardo (GasGas), James Dabill (Beta) és Jorge Casales (Vertigo) is harcba szállnak azért, hogy dobogóra állhassanak a világbajnokság nyitó versenyén.

Miquel Gelabert-et (Sherco) váratlan bokasérülése miatt a britek ifjú tehetsége, Dan Peace (Sherco) helyettesíti. Ezzel az angol élete első világbajnoki futamán vehet részt Budapesten.

Egy új versenyformátum is debütál Budapesten a „vigaszágas döntő” bevezetésével. Az idei világbajnokság minden helyszínén ez fogja eldönteni a harmadik hely sorsát. A rangsorélén elhelyezkedő első két versenyző nagy döntője előtt a harmadik helyért a második fordulóból vigaszágra kerülő két motoros méretteti meg magát a dobogóra kerülésért.

Az X-Trial Budapest jegyei a www.eventim.hu oldalon még limitáltan elérhetőek.

További információk: www.x-trial.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending