Connect with us
just1 mx
Suzuki

Akciók

Shoei X-Spirit BenZso módra

Két legyet egy csapásra: bukósisak és fényezés

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Két legyet egy csapásra: bukósisak és fényezés

Még tavaly év vége a sisakokról beszéltem BenZsoval, aki szomorkás hangon mesélte nekem, hogy 2009-re megválik szeretett Arai-ától. Az utolsó egy-két évben ennek a márkának a csúcsmodelljében nyúzta a tesztmotorokat, szóval értettem én, hogy már teljesen a szívéhez nőtt. Én balga, megértő módon rá is kérdeztem, hogy miért kell fájdalmas búcsút venni, mire a válasz az volt, mert idén egy Shoei X-Spirit-ben tesztel. Micsoda veszteség 🙂

Egyetlen egy márka van, amelyik talán még az Arai-t is megfogja és az a Shoei. Ezek után nem tudtam sajnálni BenZso kollegám, de ami azt illeti, ő se siratta sokáig az ex-sisaskját. Még nem próbálta egyébként, szóval a tesztre várni kell, de hamarosan mesél róla, miért a világ egyik legjobb bukója az X-Spirit.

Ahogy megszokhattátok tőlünk, a sisak első útja nálunk a fényezőhöz vezet. BenZso Báthory Andrist bízta meg, hogy fessen a Shoei-ra valami lélegzetelállítót, ami dizájnjávan kapcsolódik az előzőjéhez. A végeredmény pár napja született meg, ezt láthatjátok már a képeken is. Szóval ki kell ábrándítanom mindenkit, ilyet nem tudtok venni, viszont Báthory művész úr, akivel amúgy közös standunk van a motorkiállításon, bárkinek bármit megfest.

A sisakot az IMET forgalmazza
cím: 1091. Bp.,Üllői út 83.
tel: 1/ 215- 3589
e-mail: company@imet.hu
web: www.imet.hu

nyitvatartás: H-P: 10-18, Cs: 10-19, Sz: 10-14

A fényezésért pedig Báthory András a felelős
tel: 70/ 537-6044
e-mail: andras@baathory.hu
web: www.baathory.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending