Csatlakozz hozzánk

Hírek

Shell Ducati – malajsiai nagydíj

Stoner visszatér a malajziai versenyhétvégére, ahol a Shell lesz a Ducati csapat főszponzora

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Stoner visszatér a malajziai versenyhétvégére, ahol a Shell lesz a Ducati csapat főszponzora

Szöveg és képek: BDP Media

2003-ban lépett együttműködésre a Shell és a Ducati Corse. Azóta sikert sikerre halmoztak a bolognaiak, beleértve természetesen a 2007-es abszolút világbajnoki győzelmet, amikor az ausztrál Casey Stoner révén megszerezték a gyártói, a csapat és az egyéni elsőséget is.

Casey Stoner, aki idén az első öt versenyből kettőt megnyert, Barcelonában betegedett meg és Brnóban kényszerszabadságra ment, hogy meggyógyuljon. A finn Mika Kallio helyettesítette három versenyen keresztül, de az ausztrál a Ducati információi szerint Estorilban, a Portugál Nagydíjon visszatér a pályára. Közben a csapat versenybenzin és olajbeszállítója, illetve a fejlesztésekben legfontosabb stratégiai partnere a Shell, Malajziában a versenyhétvége főtámogatójaként jelenik majd meg.

Tanmay Jaswal a Shell Advance Global menedzsere: „Különösen izgatottak vagyunk a Maláj Nagydíj miatt. Sepang különleges hely, különleges pálya és a fejlesztéseink és kutatásaink szempontjából egy extrém kihívást jelentő hely. A MotoGP promóterével a Dornával a kapcsolatunk nagyon szoros és a válság idején is igyekeztünk segíteni a világ elsőszámú versenysorozatát. Büszkén állunk a MotoGP és a Ducati csapat mellé most is. Számunkra fontos, hogy a technikai sportok Ázsiában is egyre nagyobb ismertségre tegyenek szert, hiszen óriási piacról beszélünk. A fejlesztéseink magukért beszélnek, amiért rengeteget dolgoztunk és dolgozunk jelenleg is. Ha a pályán sikeresek vagyunk, akkor az utcai közlekedésben sem lehet ez másképp. A tökéletességre törekszünk, mint mindig.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending